Aceasta este locatia in care va fi organizata cea mai mare conferinta despre jailbreak de anul acesta(Video)

[youtube]http://youtu.be/2j_u6IJUPNc[/youtube]

  JailbreakCon 2012 este cea mai mare conferinta despre jailbreak organizata in cursul acestui an, ea urmand sa aiba loc in San Francisco in luna septembrie. In clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a locatiei in care se va desfasura totul si in care hackerii care dezvolta actualele solutii de jailbreak vor fi prezenti pentru a explica tot ceea ce implica acest proces. Anul trecut conferinta a avut loc in Europa, insa anul acesta SUA este locatia in care totul se va muta pentru ca majoritatea celor care dezvolta solutii de jailbreak locuiesc acolo.

  Pe site-ul oficial al conferintei sunt disponibile pentru achizitie tichete la pretul de 65$, insa pentru 155$ aveti acces nelimitat la tot ceea ce se va intampla acolo. Anul trecut conferinta a avut un succes moderat insa anul acesta organizatorii asteapta un numar si mai mare de vizitatori si incasari pe masura insa ramane de vazut ce se va intampla avand in vedere ca in ultimele luni au existat probleme mari in ceea ce priveste dezvoltarea solutiilor de jailbreak.

6 COMENTARII

  1. Nu exista comentarii la articolul asta, oricum tema mobila e facuta in asa fel incat sa nu afiseze zeci/sute de comentarii dintr-odata. Ai un buton acolo care iti permite sa afisezi mai multe.

  2. Zaone eu mă refeream la comentariile pe care le scriu eu nu la cele existente deja.
    Mă explic eu vreau sa comentez la un articol scriu ceea ce am de spus nu folosesc absolut nici un cuvânt interzis si dau sa trimet comentariul după care eu nu il pot viziona întreg pt ca apare doar o parte din ce am comentat eu este ca si cum as avea un nr minim de caractere.Acum ai înțeles ?