CrazyPC te ajuta sa le faci farse prietenilor tai care folosesc un calculator cu Windows OS(Video)

[youtube]http://youtu.be/IK1uFwh8xMQ[/youtube]

  CrazyPC este o aplicatie publicata astazi in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa se joace cu inimile prietenilor care folosesc un PC. Aplicatia va permite sa controlati un calculator pe care aveti instalat programul server si clipul video de mai sus va prezinta doar o parte din capacitatile aplicatiei. Practic folosind CrazyPC puteti inchide/reseta calculatorul, puteti afisa o imagine pe ecran, puteti inchide ferestrele pe care prietenii vostri le au deschise si le utilizeaza, puteti controla volumul difuzoarelor plus multe multe altel :

CrazyPC is a unique Remote Control for computers running WINDOWS operating system. CrazyPC is the perfect APP to prank your family or friends with!!!

With CrazyPC you can :

  1. Pop scary pictures on your pc screen.
  2. Pop shattered glass picture on your pc screen.
  3. Close the active window.
  4. Make your pc burp.
  5. Make your pc fart.
  6. Control your computer volume.
  7. Shutdown or Restart your computer.
  8. Shutdown the CrazyPC server application

Simply download and install the server application on your PC. Setup Security Password on your computer and iDevice, Enter your PC ip address at your iDevice.

  Desigur ca inainte de a face toate astea trebuie sa instalati un program server pe care il puteti descarca de aici insa aveti grija cu el deoarece trebuie sa setati o parola pe care doar voi sa o cunoasteti.

2 COMENTARII