Apple si Proview negociaza incheierea proceselor privind marca iPad

  Acum cateva luni cei de la Proview au dat in judecata compania Apple sustinand ca drepturile asupra marcii iPad nu apartin celor din Cupertino cand vine vorba despre teritoriul chinez. Apple desigur ca nu a fost de acord si a sustinut ca a achizitionat de la o subsidiara a Proview drepturile globale asupra marcii iPad si de aici totul s-a transformat intr-un adevarat circ. Acum se pare ca atat Apple cat si Proview sunt dispuse pentru a cadea la o intelegere cu privire la procesele deschise in China si toata problema privind aceasta marca s-ar putea termina simplu si usor.

Apple and a Chinese company have started talks to try and resolve an ongoing legal dispute over the iPad trademark, according to a lawyer involved in the case. Ma Dongxiao, a lawyer representing the Chinese company Proview, said on Friday the talks were happening, but declined to offer details.

  Avocatul celor de la Proview a confirmat doar ca in momentul de fata se poarta discutii pentru incheierea pe cale amiabia a conflictului insa mai mult decat atat nu stie nimeni. Apple nu a pierdut absolut nimic din disputa cu Proview si sansele ca ea sa piarda ceva sunt extrem de mici, dar o incheiere pe cale amiabila a conflictului ar fi mai buna pentru toata lumea.