Prima Pagina infografic Iata pentru ce sume de bani isi vand chinezii organele pentru a...

Iata pentru ce sume de bani isi vand chinezii organele pentru a cumpara iDevice-uri(Infografic)

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, unii oameni recurg la vanzarea de organe pentru a isi cumpara iDevice-urile produse de compania Apple si din pacate un caz recent a demonstrat ca aceasta practica este raspandita in China si are efecte devastatoare. Totusi asta nu a oprit un site specializat pe informatii medicale sa ne spuna cat putem “obtine” din vanzarea organelor noastre pe piata neagra si infograficul de mai sus prezinta totul. Facand un calcul observati ca organele din corpul nostru valoreaza doar cateva sute de mii de dolari, iar unii le vand la preturi mult mai mici.

  • nu e ceva nou…din pacate acest lucru devine din ce in ce mai cautat in randul multor oameni si datorita crizei si a disperarii…

  • Asta arata cam cat de mult a decazut societatea in care traim…

  • Ciprian.D

    vai de mine, oamenii astia care isi vand organele pt un iPad nu sunt sanatosi,mai bine s-ar vinde sclavi ca si asa nu gandesc. Poate gandesc cei care ii cumpara il locul lor. Sa le spuna cineva ca organele sunt punse acolo cu un rost, nu asa de umplutura. Ma ingrozesc de asemenea gesturi.

  • Azu

    Odios articol!!! Nici nu ar fi trebuit sa il publici!!!

  • Cam sumbra realitatea care este prezentata de infograficul asta. Din pacate este reala si sunt multi care isi vand organe pentru ipad, iphone samd.

  • Lasa ca ii foarte bun articolul !!! Asta ne arata cum zicea cineva inaintea mea cat a decazut societatea in care traim !! Unii se lafaie in bani iar majoritatea mor de foame sau recurg la asemenea gesturi !!! Pentru cei care isi vand organele sa isi cumpere idevice-uri aia sunt bolnavi psihic, dar s-au imbolnavit tot datorita decaderii societatii in care traim.