O aplicatie din App Store promite sa preia functionalitatea platforme Dreamboard, fura banii utilizatorilor

  Dreamboard este o platforma seamanatoare cu Winterboard si ea permite posesorilor de terminale iPhone/iPod Touch sa schimbe complet interfata iOS-ului. Aceasta platforma este disponibila in Cydia pentru toti cei care au jailbreak, insa o companie doreste cu buna stiinta sa fure banii utilizatorilor, asa ca a obtinut publicarea in App Store a unei aplicatii care promite sa faca exact tot ceea ce face Dreamboard. Din pacate aplicatia din App Store este o teapa si are rolul de  a va fura banii fara sa schimbe in vreun fel aspectul iOS-ului, pentru ca nu poate face acest lucru.

Advanced Theming Platform. Take control over SpringBoard! Dreamboard lets you place anything from widgets to apps where ever you want. Theming is no longer limited to just icons, or having to resort to complicated setup themes involving Iconoclasm, SpringJumps, etc. Dreamboard makes it easy to switch between any theme in just a few seconds. Simply launch, choose and apply! And, Dreamboard eliminates the long wait of having to restart Springboard everytime you make a change. No more resprings! Dreamboard includes a complementary copy of Endroid (HTC theme).

Compatible with iPad although not all themes compatible. Not all themes recommended with older generation devices.

  Din pacate App Store-ul a ajuns acum magazinul in care sunt aprobate tot felul de aplicatii care fura banii utilizatorilor si inginerii companiei Apple nu fac nimic pentru a le scoate. Apple este preocupata sa nu publice in App Store aplicatii care seamana cu Siri si scoate aplicatii care aduc functionalitate utila pentru utilizatori, insa porcarii precum DreamBoard – Perfect Your Themes sunt cumparate de mii de oameni care habar nu au ca arunca bani in vant. In concluzie, aplicatia DreamBoard – Perfect Your Themes este o teapa si nu trebuie sa o cumparati.

Thanks to S.