Prima Pagina aplicatii Icon Skins ™ – The Coolest Collection – o aplicatie inutila disponibila...

Icon Skins ™ – The Coolest Collection – o aplicatie inutila disponibila in App Store

  Aseara am vorbit despre o teapa prezenta in App Store sub denumirea Dreamboard si va spuneam atunci ca respectiva aplicatie promite sa va permita sa instalati teme pe iDevice-ul vostru, insa in realitate nu face acest lucru. Astazi vin cu o alta aplicatie la fel de inutila numita Icon Skins ™ – The Coolest Collection, insa de aceasta data aplicatia nu este disponibila pentru un anumit pret, ci o puteti descarca gratuit, dar efectul final este acelasi.

  Aplicatia promite in descriere sa va schimbe iconitele aplicatiilor din Springboard, insa ea nu face altceva deca sa va ofere wallpaper-uri care modifica background-ul Springboard-ului si nimic mai mult. Aplicatia este asemanatoare cu Pimp Your Screen, insa nu o instalati asteptandu-va sa va ofere posibilitatea de a schimba iconitele din Springboard pentru ca veti fi profund dezamagiti de functionalitatea ei.

  • Buftea M

    Da…mai stiu una Fan Steaua

  • Zaone..ai testat aplicatiile aste pe un tel cu jb sa vezi poate merg? Cine stie, poate sunt aplicatii care functioneaza doar pe jb

  • Mkrkkk

    Zaone tu ai jb?

  • Jailbreak-ul inseamna sa iti poti modifica fisierele de sistem ale telefonului. Aplicatiile din App Store NU au cum sa intre sa modifice icoanele sau alte lucruri. Imi pare rau daca pentru voi Jailbreak inseamna Crack.

  • Clau..ce treaba are ce am zis eu cu ce zici tu? Am jb si stiu ce inseamna..a zis cineva ceva de aplicatii piratate?!