Prima Pagina Apple Apple ar putea imbunatati autonomia bateriei terminalului iPhone fara a ii creste...

Apple ar putea imbunatati autonomia bateriei terminalului iPhone fara a ii creste capacitatea

  Dimineata v-am spus ca noua versiune a iPad 2 lansata in luna martie de catre Apple imbunatateste semnificativ autonomia bateriei tabletei multumita unui procesor fabricat folosind un proces de productie de 32nm. Noul procesor are aproape jumatate din dimensiunile celui disponibil in iPad 2 2011, insa el consuma mult mai putina energie decat cel vechi si asta ofera utilizatorilor o autonomie mai buna. Avand in vedere ca Apple construieste deja chip-uri pentru iPad folosind aceasta tehnologie, exista sanse mari ca viitorul model al iPhone sa beneficieze de pe urma ei si multa lume ar fi extrem de fericita.

  Un iPhone 5 cu procesor mai mic si mai eficient ar putea genera o crestere in autonomie de 10 – 20% si asta inseamna ca ati avea la dispozitie cam o ora de utilizare in plus fata de iPhone 4S. Desigur ca implementarea unui chip LTE ar reduce semnificativ sau total acest bonus in autonomie, insa in Romania el va fi inutil, deci ne-am putea bucura de o autonomie mai buna. Daca Apple va decide sa implementeze o baterie de capacitate mai mare, atunci vestile vor fi si mai bune deoarece autonomia ar putea creste si mai mult, insa pana una alta ramane sa vedem ce ne pregateste compania in toamna.

 • Vlad

  Toate astea m-ar bucura enorm:)

  Am trecut de 2-3 zile de la Iphone 4 la 4S si observ ca I4S tinde sa consume parca mia repede bateria, cu toate ca am aceleasi setari ca pe Iphone 4, patchuri din cydia, location services off (cele inutile).

  Ai vreun sfat pt autonomie mai buna @zaone?

 • JeNeI

  @Vlad

  Location Services OFF
  3G off
  Spotlight Search OFF (contactele poti sa le lasi)
  Weather Location (dezactiveaza optiunile cu GPS)
  Nu instala orice fel de tema/winterboard.

  Eu am autonomie excelenta.

 • 4s sta jalnic cand vine vorba de baterie. Din cate am observat facand o comparatie intre 4 si 4s , sunt de parere ca 4s-ul are autonomie mai mica chiar daca folosesti aceleasi setari si aplicatii, n-am inteles care ar fi problema.

 • Florin.S

  @ Vlad. Si eu am aceiasi problema. Inainte am avut un 4s pe care l-am schimbat si la care nu tinea bateria prea mult. Am primit altul nou ( refurbished) la care bateria tinea considerabil mai mult. Am fost f multumit, cel putin din punctul asta de vedere. Dupa care am facut update la 5.1 si s-a terminat cu bateria. Si eu am dezactivate serviciile de localizare.

 • liviu

  Zaone, in vara ne ducem la cumparat licenta de 4g , lte-ul nu e departe in Ro. Cred eu ca in 2 ani deja va incepe sa fct la noi. Deci nu e departe, noi speram sa fie bine. 🙂