Iata cum functioneaza Samsung Galaxy S Voice(Video)

[youtube]http://youtu.be/61I97JKORDE[/youtube]

  Samsung Galaxy S Voice este un fel de Siri pentru Samsung Galaxy S III si la o scurta privire se observa ca “asistentul personal” din noul terminal Android arata si functioneaza aproape la fel precum Siri. In ceea ce priveste interfata exista asemanari, ele nu dispar cand vine vorba de functionalitate, insa oare cat de bine intelege S Voice comenzile? Din clipul video de mai sus ni se da de inteles ca dispozitivul intelege fara prea mult efort ceea ce ii spuneti si aici s-ar putea face diferentierea dintre Siri si noua functie a Galaxy S III.

  Cei de la Samsung spun ca asistentul lor intelege mai multe limbi decat Siri, insa abia cand vom vedea cele doua servicii incercate cu aceleasi comenzi ne vom da seama care este diferenta dintre ele. In ceea ce priveste functionalitatea nu par a fi diferente majore, S Voice facand aceelasi lucruri precum Siri, insa ramane de vazut cat de bine. In Romania S Voice va fi la fel de inutil precum Siri deoarece limba romana ramane in continuare o necunoscuta pentru aceste dispozitive.

7 COMENTARII

  1. Râmân totuși impresionat de noul s3, nuanța de alb dă ft bine, cel albastru închis nu arată la fel de bine

  2. frate, astia de la samsung n-au designeri, de copiaza tot de la apple, incusiv butonul de la siri?mars de coreeni imputiti!!!

  3. @dan: acel buton pe care zici ca e copiat de la siri … este un simbol international recunoscut ptr microfon, il gasesti pe aproape toate produsele care au o mufa de microfon.
    iar limbajul de mahala … wow …

  4. @dan . S-Voice-ul se va transforma in Google Now si dupa sa vezi diferenta dintre siri si S-Voice 😉 si nu mai fi ratat ca Samsung nu a copiat nimic , doar Apple bara de notificari 😉 looser