Microsoft te indeamna sa renunti la iCloud si sa folosesti Skydrive(Video)

7

[youtube]http://youtu.be/agth2M00lvk[/youtube]

  Cu peste 125 de milioane de utilizatori in lumea intreaga, iCloud este probabil cel mai popular sistem de tip cloud disponibil in momentul de fata. Popularitatea sa se datoreaza sistemului de operare iOS care il are integrat si care ii indeamna pe utilizatori sa il foloseasca, lucru pe care multi dintre noi il facem. Ei bine iCloud-ul nu este perfect si nu ofera o functionalitate extrem de complexa, iar Microsoft incearca sa profite de aceste lipsuri indemnand utilizatorii sa incerce Skydrive. Sistemul SkyDrive este asemanator iCloud-ului, insa spre deosebire de acesta ne permite sa partajam fisierele oriunde, oricand.

  Cu Skydrive putem citi fisiere pe iPhone, iPad, Mac sau PC folosind aplicatiile facute de Microsoft si practic vorbim despre un serviciu asemanator celui oferit de Dropbox. Desigur ca Microsoft are o putere de convingere mult mai mare si sincer sa fiu nu m-ar fi deranjat absolut deloc sa vad acest sistem disponibil in iOS, insa in lipsa sa poate veti fi convinsi sa utilizati o aplicatie externa si sistemul SkyDrive.

Pretul initial:
Numele:
SkyDrive

Gratuit

s

Developer: Microsoft Corpora…
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: SkyDrive is the place to store your files so you can access them from virtually any device. With SkyDrive for iOS, you can now easily access, manage, and share files on the go. You can also upload photos o…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.5 Mb