Prima Pagina Cydia AutoProtect dezactiveaza automat codul de securitate al iDevice-ului tau cand ajungi acasa

AutoProtect dezactiveaza automat codul de securitate al iDevice-ului tau cand ajungi acasa

  AutoProtect este un tweak publicat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti forta telefonul sa dezactiveze automat codul sau de securitate atunci cand ajungeti acasa. Probabil va intrebati cum anume isi da seama iPhone-ul vostru cand ajungeti acasa, nu? Ei bine nu foloseste GPS-ul pentru acest lucru ci verifica starea conexiunii voastre Wi-Fi si atunci cand va conectati la reteaua Wi-Fi de acasa, el va dezactiva automat codul de siguranta. In meniul de setari al tweak-ului trebuie sa specificati numele retelei Wi-Fi pe care o aveti facuta acasa si de indata ce terminalul se conecteaza la ea va scoate codul de siguranta.

AutoProtect detects if you are at home or not by checking for the Name of the WiFi Network the Device is connected to, if you are at home AutoProtect will disable your Devices Passcode, if you are not in your Home’s WiFi Network the Passcode will be requested on every unlock.

  AutoProtect este disponibil gratuit in Cydia.

Thanks to C.M.

 • williamxd

  iar in caz de furt, daca hotul locuieste in casa/pe scara cu tine? oricum, cred ca e sa il fure, il fura cu tot cu cod. oricum, se pot gasi utilizari si pt aplicatia asta

 • Jbfree

  Sper sa evolueze si sa aduca si mai multe optiuni.

 • Tony@acelasi

  E ok. Singura problema e ca acum are sotia acces la tel. meu:)):)):)) in rest cum a spus si @jbfree sa speram sa evolueze si sa ne ofere mai multe……..

 • Oli

  Seamana cu IntelliiD.. 😀 cand intru in wi-fiul meu .. nu mai cere codul

 • Oct

  Am incercat sa il descarc ,dar ni-a dat o eroare cuHTML sau asa ceva am un iphone4s cu 5.0.1jailbreaked

 • Pingback: Apple as vrea un asemenea sistem in iOS 6 | iDevice.ro()