Amazing Alex – un nou joc dezvoltat de catre compania Rovio

  Iei v-am spus ca Rovio a cumparat jocul Casey’s Contraptions si intentioneaza sa il transforme in urmatorul Angry Birds, dupa un indelung proces de refacere a sa. Cei de la Rovio intentioneaza sa lanseze jocul in urmatoarele doua luni de zile, CEO-ul companiei confirmand acest lucru in cadrul unei emisiuni matinale produse de o televiziune finlandeza. Este clar ca Rovio a vazut un potential imens in joculetul acesta si presupun ca pot aplica pentru el “reteta de succes Angry Birds”, iar anul viitor pe vreme aceasta toti vom vorbi despre modul in care putem construi diverse lucruri in Amazin Alex.

Company CEO Mikael Hed told Yle’s breakfast television on Friday that the new game will be called Amazing Alex and will be released in two months’ time. The game is based on intellectual property Rovio purchased from the Casey’s Contraptions game. Hed says Rovio’s latest game has an educational element and centres on main character Alex, a curious young boy who loves to build things.

  Sincer sa fiu sunt un fan al jocurilor de acest gen si daca Rovio il va oferi la un pret de 0.79€, atunci el va avea cu siguranta succes si ar putea intrece Angry Birds in ceea ce priveste popularitatea. Pana una alta cred ca vom vedea niste teasere de prezentare ale jocului si in baza lor ne vom face o idee mai buna in legatura cu ceea ce urmeaza sa avem disponibil in App Store.