redsn0w 0.9.11 beta 2 a fost lansat de Dev Team

  Ieri Dev Team a lansat redsn0w 0.9.11 beta 1 si a adus posesorilor de terminale iPhone 4S si tablete iPad 2/3 posibilitatea de a face restore/downgrade la orice versiune a iOS 5 pentru care aveau un SHSH salvat. Din pacate versunea de ieri a redsn0w nu continea suport pentru build-ul 9A406 al iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S, iar cei care incercau sa faca restore la el nu au reusit. Ei bine in cursul noptii cei de la Dev Team si-au actualizat programul si acum puteti face restore la iOS 5.0.1 build 9A406 pentru iPhone 4S fara probleme.

  Tutorial de downgrade pentru iPhone 4S si tablete iPad 2/3 aveti aici, iar tutorial de jailbreak pentru iPhone 4S si iPad 2 pe iOS 5.0.1 aveti aici. Puteti descarca redsn0w 0.9.11 beta 2 de aici: Windows, Mac.

26 COMENTARII

  1. Zaone , daca am un ipad 2 cu ios 4.3.3 si am shsh in cydia salvat pentru 5.1 nu am cum sa fac update la 5.0.1 :(((

    Stima.

  2. varianta de downgrade va fi valabila mereu? nu exista riscul sa nu te poti intoarce de lla 5.1.1 la 5.01? deigur cu shsh salvate

  3. mai am o intrebare daca fac downgrade la ios se face si la baseband! deci eu am avut 5.0.1 si bb 04.11.08 am facut update iar acum am 5.1 si bb 04.12.01. deci pot reveni la versiunea ce o aveam????

  4. ZaOne mi-e nu-mi arata nici un ShSh cu tiny umbrella si am avut si 5.0.1 cu jailbreak , si tot nici la 5.1 sau 5.1.1 nu-mi arata ca ar fi vreun shsh salvat…!

  5. Stiu Zaone d downgradeu normal cu costum ipsw, da ma refeream daca au implementat dev-team si pt restu de terminale downgradeu k sa scapam d itunes restore.

  6. Nu am testat solutia asta pe alte terminale, dar cele lansate inaintea iPhone 4S pot fi downgraded oricum prin iTunes. E procedura mai complex, dar acolo poti salva baseband-ul.

  7. salut zaone am si eu o inntrebare te rog ;un ipad 2 cu 3g daca nu se mai aprinde decat conectat la alimentator iar la pc nu vrea deloc sa se aprinda (ca sa mil recunoasca cateodata il pun in dfu mod incerc de 2saptamani sal activez) ce poate fi ?bateria?sau placa de baza?
    mersi frumos

  8. am incercat sai fac un downgrade cu redsnow acesta ,ipad-ul fiind in dfu mod (doar asa il recunoaste pc_ul)dar imi da eroare “couldnt restore”, am soft 5.1 si shsh salvat de 5.0.1….am incercat sute de restore in itunes ;;;fel si fel de erori;;;pff naspa rau;;;nu stiu ce sa mai fac;HELP PLS !!!!!!

  9. deci am incercat iar acum(am incercat si ieri) identic aceiasi problema cand ajunge la boot iBEEC sau cv de genu fie ramane blocat fie imi da eroare si zice couldnt restore dar mai inainte se deconecteaza ipadul (iese din dfu mod,se intampla de mai multe ori in timpul procesului dar se reconecteaza ,dar cand ajunge la ibeec nu se mai reconecteaza ,aceiasi problema si in itunes daca incerc un restore de 5.1,ver la care sunt io acum,tot asa se deconecteaza de 2 ori si se reconecteaza iar a treia oara se deconecteaza si asa ramane dand erorr 1602,eroare de citire usb asa zic cei de la apple,este si normal daca nu se mai vede in dfu,,,,,,sper ca am fost cat de cat inteles,,,scuze pt toata aceasta rutina

  10. salut
    am incercat si cu versiunea b4(ultima actualizare de la dev team a programului red snow)
    si nimic exact aceiasi problema

  11. Nu mai poti face restore la 5.1 din iTunes ca nu te mai lasa Apple. Ori pui 5.1.1 ori folosesti un SHSH si tutorialul dat de mine.
    Ultima versiune e beta 2.