Apple ar putea fi in procesul de a dezvolta o noua camera iSight

  iShight este denumirea data de catre Apple camerelor frontale implementate in Mac-uri, iar acelasi trademark a fost utilizat pentru camera tabletei iPad 3. Apple are in maini un trademark foarte puternic care descrie o camera ce are functii peste medie si ar trebui sa faca poze foarte bune. Folosind acest trademark, Apple ar fi in proces de dezvoltare a unei camere point-and-shoot, iar cei de la iLounge ar fi primit aceasta informatie de la surse din interiorul companiei Apple.

Take special note of pages 152 and 153—“Making the case for a standalone iSight Camera.” I’ll share more on this topic shortly, but for now, I’ll say that this two-page spread very nearly had a different title. We were tipped that this project is actually happening at Apple right now, but we didn’t feel confident enough in our source to call it a certainty; it’s therefore billed as speculation. Still, there’s enough smoke to make us think there’s a fire.

  In biografia autorizata a lui Steve Jobs, fotografia este una dintre cele 3 domenii pe care fostul CEO al companiei Apple intentiona sa le revolutioneze si exista sanse mari ca el sa fi avut un proiect pornit pentru dezvoltarea camerei iSight. Din pacate informatiile detinute de cei de la iLounge nu sunt indeajuns de sigure pentru a publica un articol, insa daca Apple dezvolta un asemenea produs atunci vom auzi cu siguranta vesti noi despre el in urmatoarele luni de zile.