iOS 6, WWDC 2012 si de ce nu ar trebui sa iti faci prea multe iluzii

  Acum doua zile am aflat ca iOS 6 va fi prezentat sigur la WWDC 2012 si totul multumita bannerelor publicitare amplasate de catre Apple in cadrul Moscone Center din San Francisco. Desi stim sigur ca noua versiune a sistemului de operare isi va face aparitia in cadrul WWDC-ului, din pacate nu stim sigur care vor fi functiile interesante prezentate de Apple. Anul trecut update-ul la iOS 5 a fost structurat in cateva puncte cheie foarte importante, noutatile implementate de Apple schimband fundamental modul in care ne utilizam iDevice-urile.

  Anul acesta putem observa ca in iOS 6 vor fi implementate cateva schimbari ce tin de design, iconita aleasa de catre Apple dandu-ne de inteles ca vom vedea cel putin niste wallpaper-uri noi, dar poate chiar si mai mult. Am aflat ca Facebook-ul urmeaza sa fie intregrat in sistem, ca aplicatia Maps ar urma sa vina cu un nou sistem de harti, un modul 3D si probabil un sistem de navigatie turn-by-turn, am aflat ca am putea vedea o noua aplicatie Camera, am aflat ca am putea avea implementate functiile Do Not Disturb, Safari iCloud Tabs si VIP Mail, am aflat ca Siri ar putea ajunge in iPad si la final am aflat ca iOS 6 ar putea aduce unele schimbari in ceea ce priveste interfata meniurilor.

  Pentru multi aceste modificari nu par importante, insa sunt sigur ca Apple va gasi un mod foarte frumos de a le prezenta si desigur ca ele nu vor fi singurele. Apple pregateste si alte lucruri importante, insa la o prima vedere s-ar putea sa ramaneti dezamagiti de tot ceea ce veti gasi, pentru ca asa se intampla de fiecare data in coferintele companiei. In aceasta idee va recomand sa nu va faceti foarte multe sperante in legatura cu iOS 6, deoarece nu veti vedea functii similare cu cele din acest concept, nu veti putea personaliza iOS-ul dupa bunul plac, nu veti putea instala flash, nu veti putea instala aplicatii din surse terte, pe scurt nu veti avea tot ceea ce va doriti, veti avea alte lucruri care vor fi cel putin la fel de importante.

  Maine la ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ce se intampla la WWDC 2012.