Prima Pagina aplicatii Apple scoate aplicatia Messages de pe propriul website, dezactiveaza aplicatia pe OS...

Apple scoate aplicatia Messages de pe propriul website, dezactiveaza aplicatia pe OS X Lion

  Acum cateva luni de zile Apple a lansat aplicatia Messages pentru OS X Lion, aplicatie care permitea utilizatorilor sa foloseasca sistemul iMessage direct de pe propriul Mac. La WWDC 2012 Apple a prezentat Messages ca fiind un punct central al noului OS X Mountain Lion si a scos aplicatia de pe propriul website, dar a si dezactivat-o in OS X Lion. Mai exact, toti cei care utilizau aplicatia au ramas fara contacte si fara posibilitatea de a adauga contacte/ a trimite mesaje, compania facand primii pasi spre promovarea noului sistem de operare.

  Desigur ca multi utilizatori nu au fost fericiti de decizia celor de la Apple, insa din pacate nu puteti face absolut nimic deocamdata pentru a schimba ceva. Era normal ca Apple sa retraga versiunea beta a aplicatiei Messages de pe propriul website, nu stiu cat de normal a fost stergerea contactelor si mesajelor utilizatorilor, insa totul s-a intampla deja si nu puteti face absolut nimic.

 • Mihai

  Cand s-a intamplat asta? Mie de o ora imi mergea…:)

 • Alex

  Cum adica a dezactivat-o din Lion ? Eu folosesc Lion si inca o am, inclusiv mesajele…

 • De ieri a inceput, inseamna ca la voi nu au ajuns inca cu dezactivarile. In SUA au inceput sa dispara mesajele si contactele.

 • calininio

  Firar sa fie, tocmai azi vream sa-l instalez pe Lion. Are cineva salvat .dmg-ul ? :))

 • DB

  La mine încă merge…

 • PegasosII

  Contactele nu au cum sa dispară doar mesajele din aplicatie daca dezactiveaza

  Contactele se sincronizeaza cu icloud ai raman