In Australia Samsung deschide un magazin la doar 170 metri de un Apple Store

  In ultimul an cei de la Microsoft si-au facut un obicei din a isi deschide magazinele in apropierea Apple Store-urilor, iar acum Samsung preia stafeta deschizand un nou magazin la doar 170 metri de un Apple Store. Australia este tara in care Samsung se invecineaza cu cei de la Apple si desigur ca vor exista foarte multe polemici pe baza acestei decizii. Inaintea lansarii iPhone 4S Samsung a deschis un magazin mai mic exact langa un Apple Store si a inceput sa vanda Samsung Galaxy S II pentru doar 2$, insa acum lucrurile devin mult mai serioase, compania coreeana vazand potential in respectiva zona.

GEORGE STREET has become a war zone for mobile phone carriers with Samsung muscling in on Apple’s turf by signing a lease for a new store just a block away.

Under a new deal, Samsung will take over the lease of the vacant French Connection store at 450 George Street, next to Myer on the corner of George and Market streets.

  Partea cu adevarat interesanta este ca si Microsoft intentioneaza sa deschida un magazin in aceeasi zona, deci in curand utilizatorii vor fi asaltati de oferte pentru cele mai interesante produse, insa nu stiu cat de mult vor fi afectate vanzarile magazinului companiei Apple. Pe viitor cred ca ambele companii vor incerca sa deschida magazine cat mai aproape de alte Apple Store-uri in tentativa de a fura o parte din clientela indecisa.