Prima Pagina Apple Store In Australia Samsung deschide un magazin la doar 170 metri de un...

In Australia Samsung deschide un magazin la doar 170 metri de un Apple Store

  In ultimul an cei de la Microsoft si-au facut un obicei din a isi deschide magazinele in apropierea Apple Store-urilor, iar acum Samsung preia stafeta deschizand un nou magazin la doar 170 metri de un Apple Store. Australia este tara in care Samsung se invecineaza cu cei de la Apple si desigur ca vor exista foarte multe polemici pe baza acestei decizii. Inaintea lansarii iPhone 4S Samsung a deschis un magazin mai mic exact langa un Apple Store si a inceput sa vanda Samsung Galaxy S II pentru doar 2$, insa acum lucrurile devin mult mai serioase, compania coreeana vazand potential in respectiva zona.

GEORGE STREET has become a war zone for mobile phone carriers with Samsung muscling in on Apple’s turf by signing a lease for a new store just a block away.

Under a new deal, Samsung will take over the lease of the vacant French Connection store at 450 George Street, next to Myer on the corner of George and Market streets.

  Partea cu adevarat interesanta este ca si Microsoft intentioneaza sa deschida un magazin in aceeasi zona, deci in curand utilizatorii vor fi asaltati de oferte pentru cele mai interesante produse, insa nu stiu cat de mult vor fi afectate vanzarile magazinului companiei Apple. Pe viitor cred ca ambele companii vor incerca sa deschida magazine cat mai aproape de alte Apple Store-uri in tentativa de a fura o parte din clientela indecisa.

 • Alex Stan

  Doar 170m ?? pe bune ? :)))))))))

 • Ion

  Cand iti pui un magazin asa aproape de concurenta trebuie sa fii sigur ca ai un avantaj major si ca poti lua cat mai mult din clientii adversarului. Altfel n-ai facut nimic, ba dimpotriva, ai foarte mult de pierdut.

  Interesanta miscarea celor de la Samsung…

 • aba

  si la noi orange e langa vodafone,carrefour langa kaufland si tot asa.fiecare are altceva la vanzare.cine vrea iphone nu o sa intre la samsung.

 • Costi

  si care e problema?ar trebui sa fie in orase diferite?e chiar mai bine,intri in toate vezi si ieice-ti place si gata,nu faci o mie de drumuri

 • JohnnyD

  Corect Aba

 • Andrei

  If you’re going to build a store near an Apple Store you’re going to have a bad time.

 • Vlad.P

  Si asta intra cumva in contradictie cu legea universala care spune ca nimeni nu poate deschide un magazin la mai putin de 3km de un Apple store….Nu ati vqzut niciodata 20 de magazine de materiale de constructii pe aceeasi strada…? Sau 3-4 benzinarii difeite la 50m una de alta?. O insusire foarte interesanta a capitalismului este ca (deocamdata) poate sa face fiecare fix ce doreste….E posibil ca locul sa aiba un mare potential pe segmentul respectiv.

 • Adrian

  Sigur nu ia dat in judecata Apple?!? :)))