Prima Pagina Apple Microsoft Surface a fost dezvoltata intr-un buncar

Microsoft Surface a fost dezvoltata intr-un buncar

  Anul trecut au aparut pe internet diverse informatii care ne demonstrau ca la Apple angajatii lucreaza in camere fara geamuri, tin iDevice-urile in cutii care sunt legate cu lanturi de mese si lucreaza la proiecte false, compania avand un sistem de securitate extrem de elaborat care avea rolul de a proteja cat se poate de bine toate proeictele noi. Ei bine nu doar Apple pune atat de mare accent pe securitate, deoarece Microsoft procedeaza exact la fel si tableta Microsoft Surface a fost initial conceputa intr-un buncar in care inginerii mergeau si testau produsul. Desi la un anumit punct echipa celor care interactionau cu Microsoft Surface a crescut, Microsoft a pastrat nivelul de securitate ridicat si angajatii trebuiau sa treaca prin diverse filtre cand intrau/ieseau din camerele in care dezvoltau produsul.

Instead, the design team initially worked in what Stevie Bathiche, Microsoft’s hardware maven, calls an underground bunker with no windows. When the team outgrew that they moved above ground into a larger building; this one did have windows but it also had the kind of security you associate with bank vaults (or Microsoft’s cloud data centres for services like Office 365, which have guards with guns and take biometric verification to get into). Getting into the Surface building means going through airlock-style doors; the outer door has to close before you can get through the second door and go inside, so you know there’s no-one sneaking in behind you. Inside the underground bunker, the Surface team were experimenting with designs, from 3D printed mockups to get the size, shape and arrangement right to testing the performance of the Wi-Fi antennas.

  Aceste masuri i-au ajutat pe cei de la Microsoft sa tina proiectul secret atat timp, iar aceleasi masuri ii vor ajuta pe cei de la Apple in viitor sa evite atatea zvonuri legate de propriile produse. Anul trecut cei de la Apple erau criticati pentru modul in care intelegeau sa isi protejeze proiectele, insa ei doar foloseau niste metode pe care alte companii le aplicau de ani de zile si inca le aplica.

 • catalin

  aiurea, daca tableta a fost “designed” intr-un buncar asta nu inseamna ca microsoft a dat lovitura, o puteau face si pe luna, fara un “app store” sau “google play” o poti arunca la gunoi, office, muzica filme, si niste joculete de 2 lei stie cam orice device… o avea ea windows 8 dar asta nu inseamna ca vei rula gta 4 sau mai stiu eu pe ea, pentru ca hardware-ul este limitat, poa sa ii puna si 2gb rami dar nu se va intampla asta.Va imaginati ca, daca device-ul este echipat cu un procesor mare, si multi rami, bateria ar trebui sa fie pe masura, altfel o vei deschide 30 de minute si s-a dus.. Deci pentru partea hardware, va avea loc sau va rula fara probleme angry birds , sau stiu eu ce alte jocuri, asta daca or face si ei vreun market in vreun fel 😉 daca nu, sa nu se astepte la multe vanzari si bag mana in foc ca nu va bate ipad-ul sau device-urile de la samsung 😉

 • PegasosII

  An vazut așa zisul Keynote de la Microsoft o dezamageala totala plus gafa cu lansarea aplicatiei netflix
  Cand a schimbat tableta ca s-a blocat
  Nu au adus nimic revolutionar cu acest Windows 8

 • Pingback: Microsoft Surface ar putea costa aproximativ 1000$ | iDevice.ro()

 • djcata

  mai @Catalin dar de Windows store nu ai auzit ?