Iata cum poti activa aplicatia Passbook din iOS 6

  In iOS 6 compania Apple a introdus aplicatia Passbook, un fel de agenda in care puteti salva bilete de transport, bilete pentru concerte, filme/etc, cupoane de reduceri, vouchere cadou si orice fel de alte lucruri de genul acesta. Din pacate aplicatia este in mare parte utila numai in SUA deoarece in Romania nu aveti cu ce sa o utilizati pentru ca magazinele noastre nu sunt capabile sa va ofere un asemenea continut sau sa il citeasca. Chiar si asa, cu ajutorul unui website puteti activa aplicatia Passbook din iOS 6(care pana la adaugarea unui “pass” este inactiva) prin adaugarea oricarui fel de elemente pe care ea le accepta.

  Urmand pasii de mai jos puteti adauga un pass precum cel din imaginile de mai sus, sau puteti adauga oricare dintre elementele mentionate de mine la inceputul articolului.

  1. Accesati acest website si alegeti de acolo tipul “pass-ului” pe care doriti sa il adaugati in aplicatie.
  2. Completati campurile care va intereseaza si la final apasati butonul Create.
  3. Dupa apsarea butonului Create vi se va deschide o pagina noua in browser, iar in ea veti avea afisat pass-ul. Apasati butonul Add din partea dreapta sus si il veti adauga automat in aplicatia Passbook.

  Dupa ce adaugati pass-ul il veti vedea in Passbook, unde il puteti edita, dar el va fi complet inutil.