iPad Mini va intra in curand in productie, va fi lansata in septembrie conform Wall Street Journal

   Zvonurile despre iPad Mini au fost readuse in atentia utilizatorilor ieri cand o publicatie sustinea ca dispozitivul ar urma sa aiba Retina Display si ar urma sa fie lansat in octombrie, ele au continuat in cursul noptii cand Bloomberg a reiterat lansarea din octombrie dar nu a sustinut implementarea Retina Display-ului si ele culmineaza acum cu un articol al Wall Street Journal. Celebra publicatie americana sustine ca noua tableta a celor de la Apple urmeaza sa intre in productie la partenerii companiei, iar in luna septembrie ar urma sa o avem disponibila in magazine.

Apple Inc.’s AAPL +1.16% component suppliers in Asia are preparing for mass production in September of a tablet computer with a smaller screen than the iPad, people familiar with the situation said, suggesting a launch for the device is near. Two of the people said that the tablet’s screen will likely be smaller than eight inches. Officials at the component suppliers, who declined to be named, said this week that Apple has told them to prepare for mass production of the smaller tablet. The Wall Street Journal reported in February that Apple was testing such a device but hadn’t yet decided whether to proceed with production.

  Cei de la Wall Street Journal spun ca ecranul va avea mai putin de 8 inch, insa alte detalii importante nu ofera, deci nu stim daca tableta va avea Retina Display sau nu si desigur nu stim ce alte functii importante ar putea avea. Ceea ce stim este ca tableta va rula iOS 6, daca va fi lansata in septembrie, si stim sigur ca ea va concura cu Google Nexus 7. Daca zvonurile sunt adevarate sau nu vom afla in toamna, insa trebuie amintit faptul ca Wall Street Journal a anuntat corect in luna ianuarie inceperea procesului de productie al iPad 3 care a fost anuntata si lansata in martie.