In China Apple are cate un magazin pentru 216 milioane de chinezi

  China este una dintre cele mai importante piete de desfacere pentru Apple, compania americana generand de acolo aproximativ 10% din vanzarile trimestriale. La o tara cu peste 1 miliard de locuitori Apple are 6 magazine deschise si cei de la Reuters calculeaza ca exista cate 1 magazin pentru fiecare 216 milioane de chinezi. Publicatia sustine ca aceste magazine sunt in general supraaglomerate de numarul foarte mare de clienti care le viziteaza, insa Apple lucreaza din greu la constructia altor magazine, reprezentantii sai spunand ca pana la sfarsitul anului ar mai trebui sa deschida inca 19 in regiune.

SHANGHAI (Reuters) – Apple Inc has more retail stores in Pennsylvania than in all of China – where it earns a fifth of its revenue – and a slow pace of expansion may cost the firm more than just sales. Apple’s six stores in Greater China are routinely packed, and customers often wait in long lines for iPhone repairs. Scalpers are known to camp out to be first in line for new products, which they then re-sell for a tidy profit.

  Facand o comparatie putin fortata, cei de la Reuters spun ca in statul american Pennsylvania Apple are mai multe magazine decat in intreaga China, insa este mai usor sa deschizi un magazin in propria tara decat intr-o tara in care anumite legi nu au prea multa valoare. Desigur ca in viitor Apple isi va intensifica prezenta in China si va construi mai multe magazine, insa deocamdata chinezii se chinuie cu ce au.

7 COMENTARII

  1. va rog ajutati-ma sa rezolv problema afisarii numelui apelantului la un iphone cu gevey dati-mi niste sfaturi va rog frumos

  2. Ce legatura au comentariile cu Apple Store-urile din China ?
    Din cate stiu eu exista un forum iDevice unde puteti adresa genul asta de intrebari .

  3. deci am numerele de tel in agenda salvate si cand sunt apelat nu-mi afiseaza numele ci doar numarul de tel,daca pun prefixul +4 la toti rezolv dar am multe contacte,stie cineva alta solutie? zaone scuze,dar nu stiu unde sa intreb pe forum @KFF sper sa nu ajungi sa ai probleme si sa nu ai cui sa te adresezi

  4. asa am zaone,telefonul este decodat cu gevey all in one ,am inteles ca toti cu gevey au problema asta.nu functioneaza nici asta :

    1- Search and install Caller ID Format Fix in Cydia . This is a free to download jailbreak tweak available in BigBoss Repository .
    2- you need to navigate in to the filesystem of your iOS device and delete a certain key and string. To do that, you obviously need software. i-Funbox for Windows or iPhoneExplorer for Mac.
    3- Launch whatever software you are going to use for this and navigate to this path:
    /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIMobileCountryCodes.plist
    4- Right click on UIMobileCountryCodes.plist and open it in the notepad.
    5- Change the 202 to 001
    6- Change the gr to (your country 2 letter code e.g. it for Italy, fr for France)
    7- Save and Reboot your iPhone.