Apple ar urma sa lanseze o noua versiune a iPad 3 care ar fi mai subtire si mai usoara?

  Cand iPad 3 a fost initial lansata foarte multi utilizatori s-au plans din cauza supraincalzirii tabletei in timpul utilizarii. Problema a devenit destul de populara, atunci foarte multe publicatii facand comparatii cu privire la caldura emisa de iPad 1/2/3 pentru a le da utilizatorilor de inteles cum a modificat Apple noul sau produs. Desi vanzarile nu au fost afectate, o publicatie asiatica sustine acum ca Apple ar intentiona sa lanseze o noua versiune a iPad 3 care are o noua baterie si o carcasa usor modificata in zona in care este plasata camera tabletei.

Apple has made small revisions to its latest iPad recently. The company has enlarged the device’s lens hole and is taking further measures to prevent overheating issues, according to supply chain sources.

The sources said the new iPad’s battery is being revised, which will help prevent overheating issues and could possibly make the device slightly lighter and thinner than previously designed. However, no comments were offered as to why the lens is being enlarged.

  Schimbarile ar putea afecta si design-ul tabletei deoarece noile versiuni care ar urma sa ajunga in magazine in lunile urmatoare ar putea fi mai subtiri si mai usoare decat versiunile disponibile acum pe piata. Informatiile vin de la o publicatie asiatica fara prea multa credibilitate si eu sunt destul de circumspect cu privire la aceste modificari. Nu cred ca Apple va modifica acum iPad 3 avand in vedere ca a vandut multe unitati si o schimbare atat de radicala ar reprezenta o recunoastere a faptului ca modelele initiale au probleme si trebuie schimbate.