iOS 6 beta 2 si respring-urile aleatorii

  De aproape o luna de zile utilizez iOS 6 ca si sistem de operare principal, iar versiunea beta 2 o am instalata in iDevice de exact doua saptamani de zile. In aceasta perioada am intalnit doua probleme care pana acum nu au mai aparut, pentru mine, pe iDevice-uri care nu aveau jailbreak facut. Utilizand doua aplicatii Orange Explorer si CSR Racing, niciuna compatibila 100% cu iOS 6, am observat ca interfata iOS-ului si-a facut din senin un respring. In ambele situatii respring-ul a survenit in momente in care aplicatiile incarcau niste date si foloseau, probabil, la putere maxima hardware-ul.

  In cazul Orange Explorer problema a aparut initial cand am incarcat modului 3D al mamutului de la Grigore Antipa, iar in cazul CSR Racing respring-ul a aprut cand aplicatia instala un backup al aplicatiei, deci hardware-ul era folosit serios. Pun acest respring in seama unor probleme legate de performanta iPhone 4S-ului pe acest iOS 6 beta 2 si va spun ca in general respring-urile cu introducerea terminalului in Safe Mode apar cand in iOS nu mai exista RAM disponibil. Cred ca 4S-ul a ramas fara RAM ina cele situatii, insa consider ca totul are legatura cu un “memory leak”(folosire ineficienta a memoriei) si nu cu o eventuala supraincarcare a RAM-ului prin instalarea iOS 6.

  Sunt curios daca voi ati intalnit vreo problema asemanatoare pe iDevice-urile voastre care au iOS 6, dar nu au jailbreak.