Prima Pagina aplicatii iOS 6 beta 2 si respring-urile aleatorii

iOS 6 beta 2 si respring-urile aleatorii

  De aproape o luna de zile utilizez iOS 6 ca si sistem de operare principal, iar versiunea beta 2 o am instalata in iDevice de exact doua saptamani de zile. In aceasta perioada am intalnit doua probleme care pana acum nu au mai aparut, pentru mine, pe iDevice-uri care nu aveau jailbreak facut. Utilizand doua aplicatii Orange Explorer si CSR Racing, niciuna compatibila 100% cu iOS 6, am observat ca interfata iOS-ului si-a facut din senin un respring. In ambele situatii respring-ul a survenit in momente in care aplicatiile incarcau niste date si foloseau, probabil, la putere maxima hardware-ul.

  In cazul Orange Explorer problema a aparut initial cand am incarcat modului 3D al mamutului de la Grigore Antipa, iar in cazul CSR Racing respring-ul a aprut cand aplicatia instala un backup al aplicatiei, deci hardware-ul era folosit serios. Pun acest respring in seama unor probleme legate de performanta iPhone 4S-ului pe acest iOS 6 beta 2 si va spun ca in general respring-urile cu introducerea terminalului in Safe Mode apar cand in iOS nu mai exista RAM disponibil. Cred ca 4S-ul a ramas fara RAM ina cele situatii, insa consider ca totul are legatura cu un “memory leak”(folosire ineficienta a memoriei) si nu cu o eventuala supraincarcare a RAM-ului prin instalarea iOS 6.

  Sunt curios daca voi ati intalnit vreo problema asemanatoare pe iDevice-urile voastre care au iOS 6, dar nu au jailbreak.

 • Alexander

  Eu da in ios 5 pe iPhone 4 , FAA jailbreak

 • gallaxya

  da am intalnit … si din pacate in task-uri banale gen ascultat muzica/apel telefonic chiar … dar foarte rar.

 • gabriel

  Deci.. Am crezut ca mi se pare numai mie… Dar cand era blocat…. Fara nici un program care rula.. Imi facea respring ;-??

 • Silviu2

  face respring si la alte aplicatii gen facebook, instagram care nu consuma asa de mult RAM…

 • Alex

  Am iPad2 si la CSR am aceeasi problema, la nici o alta aplicatie nu da respring. Nu am jailbreak

 • Mihai
 • Pe 4S cu iOS 6 Beta 2 (si pe 1, dar mai rar) îmi face un fel de “reboot”.

 • @Mihai: Bravo lor.

 • Gabriel Sterescu

  a mai intalnit cineva problema asta la IOS 5.1.1 JB cand se termina bateria si se inchide telefonul dupa ce porneste alimentat intra intr-un loop de respring. Singura solutie e sa il las sa faca 4 5 respring sa se incarce putin bateria , scos de la incarcat si restart apoi bagat iar la alimentare.

 • flotouran95

  Gabriel Sterescu poate fi de la jailbreak sau o aplicatie din cydia.
  La ios 6 am patit si eu cu respring si citeodata touch se bloca efectiv nu raspundea la atingere.
  In rest pe yahoo mesenger nu maipot rimite poze(apropo sa probeze cineva sa imi spuna daca ii merge asta) sa vedem beta 3 ce aduce nou astazi daca va fi lansat