Apple urmeaza sa lanseze un iPod Nano cu touchscreen si buton Home plus un design asemanator cu cel al iPhone Mini

  Anul trecut s-a speculat ca Apple ar urma sa lanseze un iPhone Mini cu care sa concureze cu terminalele Android pe piata smartphone-urilor low-end, insa in final iPhone 3GS-ul a fost mentinut in vanzare de catre companie. Anul acesta nu se mai discuta despre iPhone Mini, insa se pare ca Apple ar urma sa lanseze un iPod Nano care ar urma sa aiba un design asemanator cu cel al unui iPhone mic. In imaginea de mai sus aveti prezenta un concept al acestui iPod Nano, concept facut dupa o carcasa primita de catre o persoana care are surse in interiorul fabricilor Apple.

At this change may bring new iPod nano which will be dedicated new iTunes service, according to reliable Chinese source said. This source told, new iPod nano style will be back to oblong style, not square shaped. Case size seems to become smaller in 3 quarters than iPod nano (5th generation), and thickness seems to be thinner than iPod nano (6th generation)’s body without back-clip. Click-wheel interface will not be back, and a hole seems for home-button was on, source said. 

  Partea interesanta la acest iPod Nano sta in faptul ca Apple ar urma sa ii implementeze un touchscreen si un buton Home, iar asta ar transforma dispozitivul intr-un produs intermediar intre iPod si iPod Touch. La final aflam ca iPod Nano ar urma sa aiba si un serviciu iTunes dedicat care ar oferi servicii speciale pentru utilizatori. Desigur ca toate acestea sunt doar zvonuri si nimeni nu stie sigur daca Apple va lansa un asemenea dispozitiv, insa ideea in sine este foarte interesanta.