Google Nexus 7 are unele probleme de fabricatie, ecranul se dezlipeste de carcasa tabletei

  De fiecare data cand un iDevice nou se lanseaza apar si nenumarate articole in care utilizatorii se plang de probleme cu pete aparute pe ecran, buguri ale iOS-ului sau cine stie ce alte probleme de ordin fizic. Desigur ca toate problemele iDevice-urilor sunt prezentate peste tot in lume, se exagereaza in legatura cu gravitatea lor, insa iata ca se poate si mai rau. Vorbesc despre Google Nexus 7, cea mai noua tableta Android lansata de Google, o tableta care din pacate are o mica problema de constructie din cauza careia ecranul se dezlipeste de carcasa.

  Se pare ca adezivul folosit pentru lipirea ecranului nu ar fi fost suficient de bun sau nu a fost lasat suficient de mult timp pentru a se usca, iar unii utilizatori reclama faptul ca ecranul se dezlipeste de carcasa, iar in imaginea de mai sus aveti prezentat defectul. Desigur ca exista si o metoda prin care problema poate fi rezolvata, insa asemenea probleme nu ar trebui sa apara.

12 COMENTARII

  1. @ zaone eu is la al doilea ipad 2 si amandoua au desprins bezelul in acelasi loc daca stii unde sa apesi se lipeste si dupa 2 secunde face poc si se dezlipeste inapoi deci se poate si la case mai mari

  2. La apple se exagereaza, iar la concurenta cica se poate si mai rau… Mda esti maxim de impartial, nu conteaza pretul, conteaza produsul, iar eu nu vad in nici o poza ecranul dezlipit, chiar daca google nexus este o tableta jalnica, fapt pt care nu vad de ce ar trebui comparata cu ipad, ceea ce bineinteles o faci zaone. Apoi google este o companie care nu are nici o treaba cu hardware-ul, nu produce si nici nu proiecteaza, deci de ce conparatia cu apple. Daca ai de gind sa scrii ceva de calitate, scrie judecind corect datele.

  3. Nu prea inteleg de ce te superi, e o problema a Google Nexus 7, observi ca e Google in nume, da? Nu microsoft sau samsung. Google face hardware asa cum face si Apple, asa ca nu te zburli aiurea. Are probleme, se dezlipeste, asta e, or fi tampiti aia care au sesizat asta, ma mir cum naiba de au cutezat sa spuna ceva de tableta asta, ar trebui batut, asa-i?

  4. Nu, sint convins ca este asa, doar ca nu vad asocierea cu apple, iar problemele apple nu sint reale bla bla… Adica scriem despre o problema a unei tableta prin prisma lipsei de probleme ale ipad. Este obiectiva?

  5. Eu va zic urmatorul lucru: uitati-va voi frumusel sus in bara browserului cum se cheama site-ul. Si mai uitati-va si la motto-ul de sub logo “comunitatea romanilor pasionati de iDevices” nu vad nicaieri “comunitatea romanilor pasionati de gadgeturi”. Cand intri pe un astfel de site trebuie sa fii constient ca tot timpul produsele apple vor fi prezentate intr-o maniera pozitiva. Cui nu-i convine, sunt un milion de alte site-uri de gadget-uri. Referitor la subiectul articolului, la ipad daca ti se dezlipeste ecranul iti da unul nou nout in loc.

  6. @Jbfree: Cine a spus ca iPad nu are probleme, tu ai sarit peste prima fraza? Articolul este pentru trollii care vin si mananca de pe jos cand are Apple o problema, articolul este facut pentru a demonstra ca toate dispozitivele au probleme, articolul este facut pentru a arata cu degetul la altii. De ce? Pentru ca romanul nu intelege cu frumosul, romanul e incuiat, inchis, obtuz si trebuie sa ii arati.

  7. Pai eu asta inteleg din ce ai scris in articol, ca multe probleme ale unor produse apple sint, de fapt, fictive. Nu cred ca exista produse cu vinzari si productie in cantitati uriase, “meleoane”, care sa nu aiba probleme. Aparatele foto nu prea au, dar alea nu se vind ca piinea calda.

  8. Salut Zaone
    Am si eu o problema cu ipad 2 se dezlipeste touchul si nu știu cu ce sa l lipesc
    Ai zis mai sus ca exista soluție
    Aștept un răspuns
    Mersi

  9. Prietenasi i pad este o tableta de top dar este limitata ca si scarba de iphone la saracia aiade sistem ios.sa nu maizic ca acum tot taranul are iphone.toate tabletele au defecte.eu am nexus 7 3g si sunt f multumit de ea.ipad in afara de ecranul ala mirific nu face mai mult decat alta tableta.nu va mai enervati ca faceti riduri.