BetterCenter iti permite sa ajustezi dimensiunile Notifications Center-ului tabletei iPad

  Notifications Center-ul a fost lansat impreuna cu iOS 5 si de atunci Apple nu a schimbat absolut nimic la modul in care functioneaza sau este afisat acest sistem. Pe iPhone/iPod Touch Notifications Center-ul este afisat pe intreg ecranul iDevice-ului, insa pe tableta iPad il avem afisat pe intreaga intindere a ecranului, dar nu in modul fullscreen. Pentru a da utilizatorilor posibilitatea de a ajusta inaltimea Notifications Center-ului de p iPad, un dezvoltator a lansat tweak-ul BetterCenter.

Customize the height of the Notification Center on the iPad, the default settings make the NC like IntelliscreenX (fullscreen height) but you can choose the portrait and landscape height in the Settings. n Created to work with AnimateAll HD n Require iPad.

  BetterCenter ne permite sa ajustam doar inaltimea Notifications Center-ului, nu si latimea acestuia, deci nu il veti putea afisa pe intregul ecran al tabletei voastre, dar nici nu veti avea nevoie de asa ceva. BetterCenter este disponibil gratuit in Cydia, dar functioneaza numai cu iOS 5.