Downgrade-ul de la iOS 6 la iOS 5 este imposibil fara redsn0w pentru iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3 conform lui MuscleNerd

  Astazi MuscleNerd a facut pe Twitter o afirmatie foarte interesanta prin care practic ne anunta ca daca avem un iPhone 4S sau o tableta iPad 2/3 nu putem face downgrade de la iOS 6 la iOS 5 decat daca folosim redsn0w si un SHSH salvat in Cydia. In mod normal iTunes ar trebui sa permita efectuarea acestei produceduri fara probleme si sa efectueze un downgrade de baseband in acelasi timp, insa MuscleNerd pare sa fie de alta parere. Cand iOS 6 a fost initial lansat downgrade-ul functiona fara probleme, insa se pare ca acum lucrurile s-au complicat.

  In aceasta idee va intreb daca ati facut recent downgrade de la iOS 6 la iOS 5 direct prin iTunes, fara a folosi un SHSH din Cydia, fara a directiona iTunes catre Cydia.

17 COMENTARII

  1. Am facut aseara downgrade de la ios 6 beta 3 la ios 5.1.1 si a mers fara probleme inclusiv downgrade de baseband. iPhone 4S

  2. Am facut acum 4 zile de la ios6 b3 la ios 5.1.1 pe un 4s direct din itunes, dupa ce introduci tel in DFU mode ii dai restore din itunes

  3. Acum 1 saptamana am trecut de la iOS 6 beta 3 la iOS 5.1.1 direct din iTunes prin restore, deci nu stiu ce zice el acolo.