Apple devine agresiva si disperata in promovarea iPhone 5

  Dupa prezentarea rezultatelor financiare pentru Q2 2012 Tim Cook declara ca zvonurile afecteaza serios vanzarile de iDevice-uri si ca a sa companie va incerca intareasca nivelul de securitate din jurul viitoarelor produse. In ciuda acestor informatii, avem confirmari de la 7 publicatii care sustin ca au surse independente care confirma faptul ca Apple urmeaza sa prezinte iPhone 5 pe data de 12 septembrie, iar asta imi da de inteles ca Apple se afla in spatele informatiilor. Este, cred, prima oara cand atat de multe publicatii vin cu informatii independente despre lansarea unui produs si mi se pare ca Apple devine putin disperata.

  Vanzarile de terminale iPhone au scazut mult fata de trimstrul fiscal anterior, Apple stie ca in perioada urmatoare vanzarile nu vor creste deoarece lumea asteapta iPhone 5, insa aceste anunturi genereaza o scadere si in vanzarile competitorilor. Multi utilizatori asteapta iPhone 5, unii sunt dispusi sa amane o achizitie pana la prezentarea produsului si zvonuri de acest gen pot afecta nu doar vanzarile Apple ci si vanzarile altora. Sunt de parere ca Apple se afla in spatele informatiilor legate de conferinta de prezentare a iPhone 5, iar daca gresesc, atunci Apple are mari probleme de securitate.

7 COMENTARII

  1. Nu cred ca e apple, cred ca pur si simplu sunt oameni care vor sa-si faca reclama pe spatele informatiilor “secrete” pe care le detin.

  2. E ceva foarte normal,in fiecare an e aceiasi poveste.Toata lumea stie ca in fiecare an apare un device nou si e normal sa astepte tinand cont de perioada in care ne aflam.

  3. iPhone-urile traiesc din zvonurile despre urmatorul model. E o intreaga cultura. E normal sa apara asemenea zvonuri, chiar alimentate de Apple!

  4. Mi se pare corect sa il lanseze in septembrie ca pana de sarbatori sa fie lansat in 80% din tarile unde se va comercializa. Vor sa ia la vanzari galaxy s3 si il vor depasi