UnCurl – “vei ramane interzis” cand vezi efectele implementate de acest tweak pentru Notifications Center si LockScreen(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rs74m0oKssc[/youtube]

  Lasand la o parte exprimarea tipica marilor jurnalisti romani, va spun ca UnCurl este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti implementa cateva efecte foarte interesante pentru deschiderea Notifications Center-ului sau deblocarea iDevice-ului. In clipul video de mai sus aveti o exemplificare a functionalitatii tweak-ului si observati ca el implementeaza efecte asemanatoare cu cele disponibile in aplicatia iBooks atunci cand schimbati pagina, insa partea interesanta este ca acum puteti “dezlipi” ecarnul in orice directie.

Compatible with iOS5 on all iPhones and iPod touches! UnCurl consists of two awesome curl effects (think iBooks page switching) for your device. UnCurl adds the page curl effect to your notification center and also for your lock screen for unlocking your device!

Including:

  • Reveal notification center with an awesome page curl effect!
  • Unlock your device with the same page curl effect!
  • Customize curl radius, lock screen label text, slider and more!

  UnCurl are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar de acolo puteti personaliza felul in care sunt rulate efectele, deci puteti transforma totul exact cum doriti. Tweak-ul este compatibil cu iOS 5 si toate iPhone/iPod Touch-urile, iar in Cydia il puteti cumpara din repo-ul ModMyi.