Iata 3 produse Apple despre care probabil nu stiai nimic

  In momentul de fata stiti ca principalele produse ale Apple sunt smartphone-urile, tabletele si calculatoarele, insa in trecut compania s-a aventurat si in alte domenii. Cei de la Apple au produs la un moment dat o consola de jocuri numita Bandai Pippin, insa din pacate ea nu a fost chiar atat de populara. Problema acestei console a stat in lipsa jocurilor, iar daca e sa privim platforma OS X in momentul de fata observam ca Apple inca nu a rezolvat problema.

  Cel de-al doilea produs este Macintosh TV-ul, un fel de Apple TV care avea monitor si un sistem de operare. Doar 10.000 de bucati au fost produse de catre Apple dupa lansare si asta pentru ca americanii nu au vazut in acest produs vreun element care sa ii convinga sa faca o achizitie.

  La final ramane camera QuickTake pe care Apple a produs-o cu multi ani in urma. Steve Jobs a scos-o din productie si asta poate pentru ca ea nu putea inregistra decat 8 poze, deci era semi-inutila chiar si dupa standardele acelor timpuri. Niciunul dintre aceste trei produse nu avea vreo utilitate reala si sincer sa fiu e greu de inteles cum Apple a putut sa le aduca pe piata.