Steve Jobs s-a reincarnat intr-un razboinic filosof si “locuieste” deasupra sediului Apple din Cupertino

  In luna octombrie a anului trecut Steve a incetat din viata, iar o lume intreaga ii plangea disparitia. Unul dintre fostii sai angajati a dorit atunci sa afle ce anume s-a intamplat cu sufletul fostului CEO Apple, asa ca a trimis un email unui grup budist pentru a afla ce s-a intamplat. Abia recent a primit barbatul un raspuns la email si grupul budist i-a spus, ceea ce a reafirmat in cadrul unui show TV, ca Steve Jobs s-a reincarnat intr-un razboinic filosof, iar ca acum spiritul sau “locuieste” intr-un palat de sticla ce leviteaza deasupra campusului Apple din Cupertino.

KHLONG LUANG, Thailand – When Apple founder Steve Jobs died after a long fight with cancer last year, software engineer Tony Tseung sent an email to a Buddhist group in Thailand to find out what happened to his old boss now that he’s no longer of this world. This month, Mr. Tseung received his answer. Mr. Jobs has been reincarnated as a celestial warrior-philosopher, the Dhammakaya group said in a special television broadcast, and he’s living in a mystical glass palace hovering above his old office at Apple’s Cupertino, California headquarters.

  Cei de la Wall Street Journal au o poveste foarte frumoasa si prea putin credibila in legatura cu starea in care s-ar afla spiritul lui Steve Jobs, iar daca sunteti interesati puteti citi mai multe acolo. Trebuie sa remarc totusi ca informatiile acestea sunt contradictorii cu cele furnizate de un alt grup budist care afirma ca Steve Jobs este jumatate inger si “locuieste” in rai.

8 COMENTARII

  1. fiecare grup spune una si alta…in concluzie el este intre 4 scanduri si cam atat.Cat despre suflet…e ceva ce nu poate percepe mintea omeneasca 🙂

  2. Dincolo de ura lui blitzkrieg pentru americani, articolul pare o tampenie.
    Eu m-am saturat de fabrica aceasta de zvonuri alimentata de Apple.

    In afara de acest lucru, cateva lucruri au devenit deranjante la aceasta companie: toate bune si frumoase la prezentarea produselor (iPhone – in mod special) dupa care urmeaza faptele: luati bumper ca nu este semnal, luati carcasa cu baterie ca nu tine pe wi-fi prea mult, luati carcasa cu dual sim etc.

    Imi aduc aminte de reactia Nokia intr-un comunicat oficial, atunci cand erau mari si tari (ani buni de atunci) si doar ce scosesera chinezii primele telefoane cu dual sim (cam tampe, dar erau pe drumul cel bun), ziceau asa: dual sim? nu o sa vedeti pe telefoane Nokia asa ceva…

    Sa nu ma intelegeti gresit.
    Am doua dispozitive Apple si un Android.

    Am senzatia ca ceva nu este in regula la Apple.

    O seara buna.

  3. @marius Scuze de interventie inasa am citit de 3 ori postul tau si nu inteleg nimic dein ce ai vrut sa spui – mesajul tau este total lipsit de sens si nu pot deslusi o idee logica….