Steve Jobs s-a reincarnat intr-un razboinic filosof si “locuieste” deasupra sediului Apple din Cupertino

8

  In luna octombrie a anului trecut Steve a incetat din viata, iar o lume intreaga ii plangea disparitia. Unul dintre fostii sai angajati a dorit atunci sa afle ce anume s-a intamplat cu sufletul fostului CEO Apple, asa ca a trimis un email unui grup budist pentru a afla ce s-a intamplat. Abia recent a primit barbatul un raspuns la email si grupul budist i-a spus, ceea ce a reafirmat in cadrul unui show TV, ca Steve Jobs s-a reincarnat intr-un razboinic filosof, iar ca acum spiritul sau “locuieste” intr-un palat de sticla ce leviteaza deasupra campusului Apple din Cupertino.

KHLONG LUANG, Thailand – When Apple founder Steve Jobs died after a long fight with cancer last year, software engineer Tony Tseung sent an email to a Buddhist group in Thailand to find out what happened to his old boss now that he’s no longer of this world. This month, Mr. Tseung received his answer. Mr. Jobs has been reincarnated as a celestial warrior-philosopher, the Dhammakaya group said in a special television broadcast, and he’s living in a mystical glass palace hovering above his old office at Apple’s Cupertino, California headquarters.

  Cei de la Wall Street Journal au o poveste foarte frumoasa si prea putin credibila in legatura cu starea in care s-ar afla spiritul lui Steve Jobs, iar daca sunteti interesati puteti citi mai multe acolo. Trebuie sa remarc totusi ca informatiile acestea sunt contradictorii cu cele furnizate de un alt grup budist care afirma ca Steve Jobs este jumatate inger si “locuieste” in rai.