FedEx se pregateste pentru o creste substantiala a volumului de livrari in perioada 21 – 24 septembrie, indirect confirma lansarea iPhone 5

  FedEx este curierul principal pe care Apple il foloseste pentru a livra produsele care se vand prin intermediul magazinului sau. Apple este un client important pentru FedEx, iar compania de livrari tocmai si-a anuntat multi angajati ca le muta concediile si plecarile in interes de serviciu din cauza unei cresteri substantiale a volumului de livrari in perioada 21 – 24 septembrie. Avand in vedere ca atunci se zvoneste ca iPhone 5 urmeaza sa fie lansat, si avand in vedere faptul ca FexEx este curierul folosit in mod normal de catre Apple, aceasta crestere pare a se datora lansarii noului terminal.

  Desi este o confirmare indirecta a faptului ca iPhone 5 va fi lansat atunci, FedEx este principalul partener Apple pentru livrari, a fost folosit in fiecare lansare a iPhone/iPad, deci informatiile se coroboreaza intre ele.

1 COMENTARIU

  1. OKEEEEEEEY!! We get it.. Iphone 5 se lanseazá in septembrie.. WTF?? Zici cà nu e nimeni sigur .. Să nu desume neica CEO cu niște “newz” fumate acuș 3 luni! Ce ar fi fain e sa prezinte cu totul altceva..