iPhone 5 nu va fi lansat maine, dar iata de unde l-ai putea precomanda!

17

  Mai putin de o zi si jumatate ne despart de evenimentul Apple si am observat ca unii “jurnalisti” romani deja incep sa bata campii in legatura cu iPhone 5. Terminalul NU va fi lansat maine pentru ca Apple nu lanseaza vreodata un dispozitiv in ziua prezentarii, insa sunt sanse de 90% ca dispozitivul sa fie disponibil pentru precomanda in cursul noptii de maine sau in cursul zilei de joi. Apple si-a facut un obicei din a deschide sesiuni de precomenzi, pentru noile iDevice-uri, chiar in ziua prezentarii, ori la cateva zile dupa acea data, iar acum cred ca lucrurile vor fi la fel.

  Daca Apple va decide sa deschida sesiunea de precomenzi maine, atunci veti putea face o asemenea comanda in:

 1. SUA;
 2. Canada;
 3. Marea Britanie;
 4. Elvetia – probabil;
 5. Franta;
 6. Germania;
 7. Italia – probabil;
 8. Puerto Rico – probabil;
 9. Japonia;
 10. Hong Kong – probabil;
 11. Singapore – probabil;
 12. Spania – probabil.

  Acestea ar fi tarile in care Apple ar putea deschide o sesiune de precomenzi maine sau in cursul zilei de joi, iar tarile care nu au marcajul “probabil” in dreptul lor vor intra sigur in primul val de lansari. Daca va doriti un iPhone 5, ar fi bine sa va anuntati rudele din strainatate ca s-ar putea sa primeasca un pachet pe 21 septembrie. Preturile terminalului le-am detaliat in aceast articol si exista posibilitatea ca ele sa se schimbe foarte putin sau deloc, deoarece Apple doreste sa pastreze actualele preturi, deci numai eventualele taxe noi pot influenta ceea ce platiti pentru terminal.

  Nu uitati ca maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a viziona/discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple!