Apple anunta lansarea unei noi versiuni a iTunes care aduce un design refacut pentru OS X, iOS si Windows

  Apple a anuntat in aceasta seara lansarea unei noi versiuni a iTunes care aduce un design complet schimbat pentru iTunes Store-ul sau, dar si pentru aplicatia prin intermediul careia accesam magazinul. Interfata va fi mai simpla, mai usor de utilizat, va permite utilizatorilor sa foloseasca swipe-uri pe iDevice-uri si desigur ca se va incarca mai repede. Noua versiune a iTunes are foldere implementate in interfata prin care puteti asculta melodii si are un mini-player care va permite sa folositi totul fara a opri muzica pe care o ascultati, iar interfata de search a fost imbunatatita pentru a va ajuta sa cautati totul mult mai repede.

  Meniurile de administrare a conturilor si de cautare prin magazine au fost refacute pentru a va oferi acces mai facil la continut si asta pastrand performantele. Noul iTunes va fi disponibil in octombrie impreuna cu interfatele din aplicatii si cele din magazine, insa pentru iOS noile magazine vor fi disponibile din 19 septembrie.

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentiOS 6 va fi disponibil din 19 septembrie
Articolul următorApple prezinta un nou model al iPod Nano cu ecran tactil de 2.5 inch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.