Prima Pagina aplicatii Apple anunta lansarea unei noi versiuni a iTunes care aduce un design...

Apple anunta lansarea unei noi versiuni a iTunes care aduce un design refacut pentru OS X, iOS si Windows

  Apple a anuntat in aceasta seara lansarea unei noi versiuni a iTunes care aduce un design complet schimbat pentru iTunes Store-ul sau, dar si pentru aplicatia prin intermediul careia accesam magazinul. Interfata va fi mai simpla, mai usor de utilizat, va permite utilizatorilor sa foloseasca swipe-uri pe iDevice-uri si desigur ca se va incarca mai repede. Noua versiune a iTunes are foldere implementate in interfata prin care puteti asculta melodii si are un mini-player care va permite sa folositi totul fara a opri muzica pe care o ascultati, iar interfata de search a fost imbunatatita pentru a va ajuta sa cautati totul mult mai repede.

  Meniurile de administrare a conturilor si de cautare prin magazine au fost refacute pentru a va oferi acces mai facil la continut si asta pastrand performantele. Noul iTunes va fi disponibil in octombrie impreuna cu interfatele din aplicatii si cele din magazine, insa pentru iOS noile magazine vor fi disponibile din 19 septembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 • Chiser Alexx

  de iOS 6 oficial, sa-l putem instala pe idevice-uri, ce se aude?

 • Danny

  Teoretic pe 19 septembrie, practic eu l-am instalat astazi Gold Master (sau invers), il gasesti pe net.

 • Bianca

  si eu l-am instalat….insa cand am dat sa intru din nou in folderul de Photos nu mai am nicio poza si sunt disperata….erau pozele din vacanta mea pe care nu am reusit sa le descarc…ma puteti ajuta pls si pe mine cum le mai pot recupera, daca le mai pot recupera….
  multumesc

 • Deci ai instalat iTunes si ti-au disparut pozele din telefon? Sau din iTunes?