Mama primului copil al lui Steve Jobs va publica o carte cu memorii despre fostul CEO Apple

  In tineretea sa, Steve Jobs a conceput un copil cu Chrisann Brennan, insa abia dupa ce o instanta a decis ca el este tatal natural al copilului a ales sa il recunoasca, decizia de a trece prin acest proces de paternitate uimind lumea intreaga. Chiar si asa, Jobs a avut o relatie speciala cu fiica sa, care este acum un jurnalist destul de celebrul in SUA, iar in ultimele clipe a avut-o alaturi de el, impreuna cu ceilalti copii ai sai. Fiica sa a fost sursa de inspiratie pentru Jobs, el a ales sa numeasca un produs al Apple dupa ea, iar asta demonstreaza cat de mult a iubit-o el, desi initial nu dorea sa o recunoasca.

After meeting him at Homestead High School in Cupertino, Calif., Ms. Brennan later lived with Mr. Jobs in a cabin, meditated with him and attended lectures. “At 17, Steve had more than a touch of the cool sophistication of a Beat poet,” Ms. Brennan wrote in an article in Rolling Stone after his death. While in her early 20s, she became pregnant and gave birth to their daughter, who is known as Lisa Brennan-Jobs. Mr. Jobs initially denied paternity of his daughter but later developed a closer relationship with her.

St. Martin’s said Ms. Brennan’s memoir would cover a range of subjects, including her relationship with Jobs, the founding of Apple and “Jobs’s enormous appeal, energy and drive as well as his developing ambition and ruthlessness in business and personal dealings.”

  Despre aceasta poveste tumultoasa va vorbi si Chrisann Brennan intr-o carte cu memorii despre fostul CEO al companiei Apple, cartea urmand sa fie publicata in luna martie a anului viitor. Avand in vedere ca biografia autorizata a lui Jobs s-a vandut atat de bine, o carte de genul acesta va fi destul de populara, mai ales daca in ea vor fi incluse informatii pe care nimeni nu le stie despre Jobs.