Prima Pagina Apple Eric Schimdt considera ca Apple nu trebuia sa renunte la Google Maps...

Eric Schimdt considera ca Apple nu trebuia sa renunte la Google Maps pentru iOS 6

  Vorbind intr-un interviu cu cei de la AllThingsDigital, Eric Schmidt, fostul CEO al Google, a afirmat ca Apple a gresit cand a retras Google Maps-ul din iOS 6, argumentul sau fiind ca platforma companiei din Mountain View este mai buna decat cea dezvoltata de catre Apple. Schmidt nu a dorit sa spuna daca Google lucreaza in momentul de fata la o versiune a Google Maps pentru iOS, insa a afirmat ca orice fel de aplicatie ar dezvolta ei, ea trebuie publicata de catre Apple in App Store, iar in trecut compania nu a facut acest lucru cu toate aplicatiile.

  Practic Schmidt isi apara compania, spune ca Google Maps-ul este mai bun decat sistemul de harti din iOS 6 si are dreptate, insa Apple se afla la inceput, in viitor va deveni mult mai buna, iar prin aceasta evolutie a trecut inclusiv Google cu al sau sistem de harti.

 • anonim

  Da, Google Maps a fost lansat in 2005. Le-a luat multi ani si extrem de multi bani investiti ca sa ajunga unde sunt acum, crezi ca Apple o sa-i egaleze intr-un an?
  Faptul ca Apple e la inceput si asa au fost si restu’ nu-i o scuza, nu cand vine vorba de o functie foarte importanta pentru multi utilizatori intr-o vreme in care lumea isi inlocuieste GPS-urile dedicate cu smartphone-uri.
  Nimic rau ca vor sa-si dezvolte hartile proprii, ba e chiar un lucru bun; problema e ca le-au “bagat pe gat” lucrul asta utilizatorilor, nu le-au oferit o alternativa buna si se pare ca nici n-o s-o ofere prea curand.

 • Julio Romeo

  La inceput cica… :)) pai sa bage in apps Google Maps frate k ma enerveaza harta lor

 • Pai nu pot, ca e varza, nu are turn-by-turn, Google vrea sa bage reclame si prostii in aplicatie ca sa le dea turn-by-turn si asa au renuntat la ei.