iPhone 5 genereaza deja mai mult trafic pe internet decat Samsung Galaxy S III

  iPhone 5 a fost lansat de mai putin de o luna de zile pe piata, foarte multa lume s-a grabit sa il achizitioneze si conform celor de la Chitika, dispozitivul deja genereaza mai mult trafic de internet decat Samsung Galaxy S III. Cei de la Chitika au analizat traficul de internet facut intr-o perioada de 7 zile prin reteaua proprie de advertising, iar rezultatele le aveti in imaginea de mai sus. Desi Samsung Galaxy S III este disponibil pentru achizitie de mai bine de cateva luni de zile, un iPhone 5 disponibil de doar o saptamana l-a intrecut in trafic si asta ar putea sugera ca noul iPhone al Apple s-a vandut in mai multe exemplare decat terminalul celor de la Samsung.

Following the release of Apple’s iPhone 5 on September 21st, Chitika Insights was interested in comparing the Web usage rates of the newest phones from both manufacturers. To quantify our latest study, we conducted a user agent analysis on millions of mobile ad impressions, spanning a 7-day time frame from October 3rd through October 9th, 2012. Looking solely at impressions coming from the iPhone 5 and Galaxy S III, we were able to observe the difference in Web traffic volume between the two devices, depicted in the figure below.

  Cei de la Chitika au prezentat in trecut informatii destul de concludente despre noile iDevice-uri lansate de catre Apple, ele fiind in relativa concordanta cu cifrele de vanzari prezentate de catre Apple. Exista desigur posibilitatea ca multi posesori de terminale Samsung Galaxy S III sa nu utilizeze terminalele pentru a naviga prin reteaua celor de la Chitika, insa acelasi lucru poate fi spus si despre posesorii de terminale iPhone 5. In concluzie, deocamdata terminalul celor de la Apple pare sa fi inregistrat vanzari foarte bune, dar Apple ne va spune mai multe in a doua perioada a acestei luni.