Prima Pagina Apple Apple imbunatateste timpii de livrare ai iPhone 5 in Australia, Noua Zeelanda...

Apple imbunatateste timpii de livrare ai iPhone 5 in Australia, Noua Zeelanda si Singapore, nu si in Europa

  iPhone 5 este cel mai bine vandut smartphone al momentului, iar cei de la Apple incep sa acopere cererea de pe piata producand un numar tot mai mare de terminale iPhone. In Australia, Noua Zeelanda si Singapore o comanda plasata pentru un iPhone 5 este livrata in doar o saptamana, spre deosebire de Europa unde timpul de livrare este dublu. Apple a acordat intotdeauna mai multa importanta americanilor, insa se pare ca tarile apropiata de Foxconn primesc acum terminalele mai repede, distanta foarte mica pana la fabrici putand fi un motiv extrem de bun.

  Este foarte probabil ca in curand timpii de livrare din Europa sa se imbunatateasca simtitor, dar totul depinde de cerere si rapiditatea cu care sunt produse terminalele. In Romania cred ca iPhone 5 va fi extrem de usor de gasit in perioada sarbatorilor de iarna.

 • vladc

  🙂

 • notic

  zaone ar fi bine sa mai faci un topic cu privire la zgarieturi… a trecut ceva timp de cand s-a lansat in romania si as fi curios in ce stare sunt deviceurile cumparate de atunci…bineinteles in special ma interseaza varianta cea neagra…

 • Se zgarie daca nu ai grija de el si il freci de diverse suprafete.

 • notic

  si al tau cum se prezinta dupa atata timp?(benzile laterale) se mai duce vopseaua de pe margini exclusiv din cauza folosirii…?
  mersi

 • Flo

  Eu nu stiu cum zici tu ca se zgarie,cele pe care le au operatorii expuse (varianta neagra),n-au nici pe dracu si daca nici alea n-or fi “mangaiate” !!!

 • diddless@yahoo.com

  Se zgarie foarte usor ( husa neaparat ) , eu am primit unul zgariat si l-am schimbat.

 • Marius

  Detin un iPhone 5 de circa 10 zile. L-am ridicat din reprezentanta unui operator si era in stare ireprosabila, fara urme de vopsea sarita. Acum dupa 10 zile este le fel….nici urma de zgarieturi sau vopsea sarita pe spate sau pe benzile laterale. Nu contest faptul ca pot exista si produse cu defecte de fabricatie, dar cred ca s-a supraestimat aceasta problema a telefonului. Faptul ca au schimbat spatele si nu se mai vad amprentele digitale sau urmele de grasime lasate de degete este un mare pas inainte fata de iPhone 4/4S.