Prima Pagina Apple Steve Jobs si Jony Ive sunt creditati pentru conceperea design-ului iPhone 4,...

Steve Jobs si Jony Ive sunt creditati pentru conceperea design-ului iPhone 4, iPad 2, a husei SmartCover si nu numai

  Ieri oficiul pentru brevete de inventie si marci a publicat inregistrarea catorva brevete de inventie apartinand companiei Apple, Steve Jobs si Jony Ive fiind creditati pentru dezvoltarea lor. iPhone 4, iPad 2, husa Smart Cover, Bumper-ul si noul conector Magsafe al Mac-urilor sunt produsele protejate prin aceste brevete, iar fostul CEO si actualul SVP sunt creditati pentru dezvoltarea lor. Atat iPhone 4, cat si iPad 2 au inregistrat vanzari foarte bune, design-ul iPhone 4 fiind considerat cel mai bun conceput vreodata pentru un terminal iPhone.

  Desi Steve Jobs era in principal ocupat cu conducerea Apple, iata ca aparent si-a gasit timp si pentru a isi aduce aportul la dezvoltarea design-ului acestor produse, insa nu cred ca el le-a gandit de la baza in sus. Probabil colaborarea cu Ive i-a adus numele pe acele brevete si nu munca efectiva depusa la desenarea si retusarea lor, insa asta conteaza mai putin.

 • adi

  “design-ul iPhone 4 fiind considerat cel mai bun conceput vreodata pentru un terminal iPhone”
  TRUE

 • Darie

  Si ce tare nu ne placea cand aveam 3GS uri …

 • Ionut

  mie personal pana la 4 designul exterior mi s-a parut jalnic. pe cand la ip4 e….cu cateva clase peste …

 • Mariusr22

  In continuare sustin ca Jonny Ive e principalul motor al celor de la Apple. El e responsabil de designul si de calitatea produselor Apple. El e cel care le face sa arate irezisbil de bine.

 • AdiTzu

  fiecare model in parte a fost frumos la vremea lui
  recunoasteti ca atunci cand ati avut un model mai vechi inainte sa apara unul nou, v-a placut mult
  cert e ca design-ul de la i4\4s e grozav

 • adrian

  daca cititi cartea o sa vedeti ca ive le inventa si jobs si le trecea ca inventii proprii

 • Mihai

  iPhone 4/4S si 5 au design superb din punctul meu de vedere. Daca faceau si ramele acelea mai rezistente (in cazul iPhone 5) era foarte bine! Sa vedem cu ce o sa mai incerce Samsung sa lupte impotriva Apple.