Prima Pagina BlackBerry Blackberry 10 L-series este prezeintat intr-o scurta comparatie cu iPhone 5 (Video)

Blackberry 10 L-series este prezeintat intr-o scurta comparatie cu iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/TSs5Q_rcgX4[/youtube]

  Blackberry 10 L-series este un nou smartphone pe care RIM urmeaza sa il lanseze pe piata impreuna cu BlackBerry OS 10. In clipul video de mai sus aveti o prezentare detaliata a terminalului si o scurta comparatie cu iPhone 5, cel mai popular smartphone al momentului. Terminalul arata extrem de interesant, are potentialul de a recuceri o buna parte dintre clientii pierduti de catre cei de la RIM in fata iPhone-ului si a terminalelor Android, insa totul depinde de modul in care va fi promovat.

 • Mihailco

  Arata foarte OK insa observ ca e bateria dupa 9790 , 9900 .., nu cred ca duce o zi la ecranul ala…

 • real

  pai nu are cum
  si la 9900 si 9790 tine bateria o zi jumate
  depinde de fiecare utilizator
  interesant os

 • Claudiu daniel

  Depinde cum va fi prezentat dar daca vor face ceva mai ales cu AppWorld-ul !! Si cat de bine va fi facut si ce materiale vor folosi ! Am probat un bb 9xxx ( nu mai stiu exact ce model cu doar 5 butoane fizice jos) si era sa-mi rup degetele butonandu-l !!

 • Plex

  Stiti ce este hilar?Daca scoteau aia de la samsung acest model era durere mare,ce era acum aici de comenturi care de care mai jignitoare,nu imi pot imagina,dar daca a scos blackberry acest model este “interesant si promitator”:).Wtf este iphone 5 facut de blackberry,cu greu le deosebesti,atat ca soft cat si ca device,numai eu vad lucrul asta?

 • Madalin

  @zaone. Vad ca sunt doua terminale noi Blackberry la inceput. Arata interesant ca design, insa despre interfata nu pot sa spun prea multe, ca nu inteleg ce zice si nici nu intra f mult in detaliu, insa pare ca se misca f bine. Ce nu imi place, si e aceeasi problema ca si la noile telefoane cu Windows 8 in afara de Ativ S, e ca are bezel-ul un pic cam mare.

 • mihailco

  M-am uitat incaodata …nu este bateria de pe 9790 este mult mai mare ce este acolo !

 • Kla

  Nu are aceeasi baterie cu bold, e mai mare.
  OS-ul e ok, s’au inspirat de la toti cate putin si e bazat in mare parte pe gesturi. Cel mai interesant este faptul ca poti schimba din modul business in modul personal, lucru ce nu l’am vz la nici un concurent.