Prima Pagina Apple 2 milioane de terminale iPhone 5 au fost vandute in China in...

2 milioane de terminale iPhone 5 au fost vandute in China in weekend-ul lansarii

  Weekeend-ul trecut Apple a lansat iPhone 5 in China si multa lume a observat ca dispozitivul a fost primit fara prea mult entuziasm de catre localnici. Multi au spus ca iPhone-ul nu este dorit de chinezi, insa in realitate totul s-a datorat unui nou sistem de precomenzi online implementat de catre Apple acolo. Desi nu s-au format cozi in fata magazinelor Apple, compania a vandut 2 milioane de terminale in 3 zile numai in China. Pe 21 septembrie Apple a vandut 5 milioane de terminale iPhone 5 in peste 10 tari de pe glob, si daca facem o comparatie ne dam seama cat de importanta este pentru Apple piata din China.

  Practic Apple a vandut intr-o singura tara cat pentru alte 4, iar asta ne spune foarte clar ca interesul pentru iPhone 5 este la fel de mare precum la lansarea oficiala. Avand in vedere aceste cifre de vanzari, este foarte posibil ca Apple sa anunte comercializarea a peste 40 de milioane de terminale iPhone in trimestrul fiscal al sarbatorilor de iarna.

iPhone 5 First Weekend Sales in China Top Two Million

 BEIJING—December 17, 2012—Apple® today announced it has sold over two million of its new iPhone® 5 in China, just three days after its launch on December 14. iPhone 5 will be available in more than 100 countries by the end of December, making it the fastest iPhone rollout ever.

“Customer response to iPhone 5 in China has been incredible, setting a new record with the best first weekend sales ever in China,” said Tim Cook, Apple’s CEO. “China is a very important market for us and customers there cannot wait to get their hands on Apple products.”

iPhone 5 is the thinnest and lightest iPhone ever, completely redesigned to feature a stunning new 4-inch Retina® display; an Apple-designed A6 chip for blazing fast performance; and ultrafast wireless technology*—all while delivering even better battery life.** iPhone 5 comes with iOS 6, the world’s most advanced mobile operating system with over 200 new features including: Shared Photo Streams, all-new Maps app, Passbook® organization and even more Siri® features and languages including Mandarin.

 • Claudiu daniel

  Daca sunt asa importanti ca tara de ce nu ii introduce in primulsau al doilea val ?! Stiu ca e o intrebare retorica dar…

 • Pentru ca nu pot acoperi cererea.

 • Dorel

  Zaone, scuze, dar o sa fac un pic de of topic. Este totusi legat de iPhone 5. Am semnalat niste chestii care ma deranjeaza, sa zic asa. Una ar fii faptul ca, conexiunea mea la internet este infecta. Am sunat si la cei de la Cosmote si mi-au zis ca s-ar putea sa fie de la aparat, asta desi eu am 1gb trafic de la ei; si 2, nu-mi retine parola mea de la wi-fi-ul de acasa..altele le memoreaza, numai la asta de acasa trebuie mereu sa introduc parola ca sa ma conectez..Ce poate sa aibe? Multumesc si scuze de off topic..

 • Fa-i update la iOS 6.0.1 si nu restaura un backup. In legatura cu internetul de la cosmote.. e praf.

 • Dorel

  Am 6.0.1 pe el..de cand a aparut i-am facut update..

 • Serban

  Dorele daca nu l-ai cumparat de mult mai degraba dute si schimba-l, multi dintre noi nu avem problema legata de wi fi ! Ma rog cam greu sa le demonstrezi din moment ce doar acasa nu iti memoreaza (vezi sa nu ai setari de securitate la router)

 • traian

  salut ! am tot vazut ca se vand multe iphone 5 codate in prezent cu ce se decodeaza ?

 • Cezar

  Traian:gevey sim

 • Pingback: Pretul actiunilor Apple scade sub 500$ pentru prima oara in ultimele 10 luni | iDevice.ro()