Tim Cook face parte din lista celor 8 oameni nominalizati pentru titlul de persoana anului, decernat de catre Time Magazine

  Astazi celebra revista Time Magazine a publicat lista scurta a nominalizarilor pentru titlul de persoana a anului 2012, iar CEO-ul Apple, Tim Cook, se afla printre cele 8 personalitati prezentate acolo. Tim Cook se afla in compania unor nume importante la nivel global si vorbim despre Marissa Mayer – CEO al Yahoo!, Mohammed Morsi – presedintele Egiptului, Undocumented Americans, Bill si Hillary Clinton, Presedintele SUA – Barack Obama, Malala Yousafzai – un activist din Pakistan care a supravietuit unei tentative de asasinat, Tim Cook – CEO al Apple si fizicianul italian Fabiola Giannati.

The list includes Marissa Mayer, CEO of Yahoo!; Mohammed Morsi, president of Egypt; Undocumented Americans; Bill and Hillary Clinton; President Barack Obama; Malala Yousafzai, the student activist from Pakistan who survived an assassination attempt by the Taliban; Tim Cook, the CEO of Apple; and the Higgs Boson and Italian physicist Fabiola Giannati.

  Editorii Time Magazine vor decide cine va castiga premiul, insa intr-un sondaj facut pe propriul website, cei de la Time le-au dat cititorilor posibilitatea de a alege personalitatea anului, iar Kim Jong Un a fost ales dupa inregistrarea a peste 5.6 milioane de voturi. Tim Cook are sanse relativ reduse de a castiga acest titlu in fata unor persoane care au avut un impact mult mai mare asupra globului, insa prezenta in aceasta lista este onoranta.

5 COMENTARII

  1. Nu vad niciun motiv pentru care Cook ar trebui sa fie nominalizat. Nu a facut absolut nimic in 2012, nici macar o amarata de conferinta de prezentare produs nu a fost in stare sa o sustina cum trebuie.

  2. daca si Tim e pe lista inseamna ca sunt praf rau aia de la Time…………..sau poate se da premiu pentru distrugere sau ceva de genu asta :))))))))))))