Noi imagini ale filmului jOBS ii prezinta pe Ashton Kutcher si Josh Gad

  Luna aceasta pelicula jOBS va fi prezentata in premiera la Sundance Film Festival 2013, urmand ca restul lumii sa il vada abia in luna aprilie in cinematografe. Pana atunci, cei de la USA Today ne prezinta cateva imagini in care Ashton Kutcher si Josh Gad sunt in rolul personajelor Steve Jobs si Steve Wozniak. Desi Kutcher seamana foarte bine cu Jobs, din pacate Gad nu reprezinta o versiune foarte exacta a lui Wozniak, care la acea vreme era mult mai suba si avea o fizionomie oarecum diferita.

  Chiar si asa, filmul va fi cu siguranta foarte apreciat in intreaga lume si  eu unul abia astept sa il vad.

5 COMENTARII

  1. Off topic: Zaone, incearca sa ma lamuresti si pe mine cu ceva ca nu inteleg: am un i4s, am facut cu el peste 1000 de poze, si de noapte si de zi, iar in timp ce ma jucam cu aplicatia iphoto am dat sa vad detaliile unei poze. Apoi am dat la mai multe poze aleatorii sa vad detaliile si am observat ca mai buna poza nu depaseste 3.1 MP. Asta este ceea ce nu inteleg: camera este de 8 MP dar nici o poza nu depaseste 3.1 MP.

  2. Verifica si tu daca ai iphoto instalat pe un idevice. Arata clar rezolutia, MP si MB. Din ce am verificat eu, nici o poza nu depaseste 3.1 MP si 1.6 MB.

  3. M-am uitat aleatoriu prin pozele făcute si majoritatea sar de 1.6 MB. Unele au chiar 4MB.. Si tot un 4S le-a făcut. Ai o problema la camera aia. Sa nu cumva sa le fi făcut cu zoom…