MacBook Pro-ul a fost laptop-ul favorit al fostului dictator Kim Jong-Il

  Anul trecut dictatorul nord coreean Kim Jong-Il a decedat, iar conform traditiei comuniste i s-a construit un mausoleu in care au fost amplasate, pe langa corpul sau, si obiectele pe care le utiliza cel mai des. Daca papucii veerzi din imagini erau utilizati pentru plimbari si eventual vizite oficiale, pentru a viziona continut multimedia sau a naviga pe internet, Kim Jong-Il folosea un MacBook Pro 15 inch produs de catre compania Apple care nu vinde oficial asa ceva in Coreea de Nord.

Also lying in state: the late Leaders’ cars, train compartments and even a yacht, all preserved in their former glory. Even Kim Jong Il’s platform shoes were on display. I was delighted to learn that he and I shared a taste in laptops: 15″ Macbook Pro.

  Informatia vine de la Sophie Schmidt, fiica celebrului fost CEO Google, Erich Schmidt, care a vizitat Coreea de Nord luna aceasta. Pe pagina sa puteti citi mai multe lucruri interesante despre Coreea de Nord.

6 COMENTARII

  1. bag pariu ca peste 99% din nord coreeni habar nu au ca exista macbook pro. Sau orice alt produs apple. Sau orice alt produs occidental de orice fel