Prima Pagina jOBS Ashton Kutcher a fost spitalizat dupa ce a urmat dieta lui Steve...

Ashton Kutcher a fost spitalizat dupa ce a urmat dieta lui Steve Jobs care ar fi trebuit sa il ajute sa se vindece de cancer

  In weekend v-am prezentat primele review-uri ale filmului jOBS, care a fost rulat in premiera la Sundance Film Festival, v-am prezentat un interviu dat de Ashton Kutcher la gala premierei, iar acum va spun cat de greu a fost rolul lui Jobs. Pentru rolul fostului CEO al companiei, Kutcher a ales sa urmeze dieta pe care Steve Jobs a urmat-o cand a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar timp de doar doua zile a mancat doar fructe, seminte si nuci. Rezultatul acestei diete a fost unul dureros pentru actorul american, el afirmand pentru USA Today ca dupa o vizita de urgenta la spital a aflat ca pancreasul sau a fost serios afetat de tot ceea ce a mancat in respectivele zile.

First of all, the fruitarian diet can lead to like severe issues. I went to the hospital like two days before we started shooting the movie. I was like doubled over in pain. My pancreas levels were completely out of whack. It was really terrifying … considering everything.

   Practic dieta care ar fi trebuit sa il salveze pe Jobs de cancer, probabil a facut mult mai mult rau decat credea fostul CEO al Apple, iar Ashton Kutcher a simtit totul pe pielea sa.

 • Alin Cristian

  Eu stiam ca a tinut acea dieta ca sa se apropie la fizic de Steve Jobs , nicidecum chestia asta legata de cancer…

 • So

  Cata minciuna si prostie. Cunosc persoane care au urmat dieta si nu au avut probleme.Oricum ar incerca ei sa faca filmul sa aiba succes, nu cred ca va avea.

 • So

  Cata minciuna si prostie. Cunosc persoane care au urmat dieta si nu au avut probleme.Oricat se straduiesc ei filmul nu va avea succes.

 • ibobia

  Intr-adevar, ar fi bine sa fim mult mai atenti, si responsabili, când facem afirmatii mai ales in spațiul public. Nu este vorba de a acuza sau de a apara o anume dieta, fie si “a lui Jobs”.
  Din pacate, inclin sa-ti dau dreptate! (@So)

 • Stev3 Job5

  Voi credeti ca cei care s-au ocupat de dieta lui Jobs, erau vanzatori in piata?