Downgrade-ul de la iOS 6 la iOS 5 ar putea fi posibil in viitorul apropiat

  Winocm este un hacker facut cunoscut de catre MuscleNerd in ziua in care iOS 6.1 beta 5 a fost lansat de catre Apple, iar el lucreaza in momentul de fata la o posibila solutie de downgrade de la iOS 6 la iOS 5. Solutia sa ar trebui sa functioneze pe oricare dintre iDevice-urile companiei Apple, da inclusiv iPhone 4S, iPad 2/3, etc, insa deocamdata nu se stie mai nimic in legatura cu ea. Hackerul testeaza posibilitatea de a face downgrade pe aceste dispozitive, pare sa fi progresat destul de mult si daca va reusi sa faca downgrade pe toate terminalele, solutia sa ar putea deveni publica.

  Pentru a face downgrade ar fi necesare blob-uri pentru versiunile de iOS catre care dorim sa revenim, deci daca nu aveti asa ceva la dispozitie, nici nu ar trebui sa va ganditi la posibilitatea de a o utiliza. Deocamdata priviti totul ca o simpla posibilitate si ca nimic sigur, dar cand apar noutati va voi anunta.

Thanks to Dorin E.

25 COMENTARII

  1. @Andy: E imposibil dincolo de 4, imposibil. Si drept dovada ca minti e faptul ca pentru iPhone 5 nu exista iOS 5. Cu ocazia asta te si bag in blacklist, ca sa nu mai vorbesti prostii.

  2. Eu am dacut la iphone 4 de la ios 6 la 5.1.1, dar aveam ssh-urile salvate, la iphone 5 nu merge sa il treci pe ios 5 sub nici o forma si nu cred ca poate sa il treaca cineva vreodata

  3. Salut! Rugaminte: am un iPhone 4, cumpărat nou la sf. anului trecut, din Franta, codat pe orange france si nu a avut niciodată jailbreak, implicit nimic salvat. Am bb 04.12.02 si iOS 6.0.1. Se poate face ceva, in acest moment, pentru deblocare? Downgrade sau unlock in vreun fel? Multumesc mult!

  4. Buna ziua,
    ca posesor de device apple (4s) am urmarit intotdeauna cu interes update-urile iOS. Sper sa nu para o intrebare tampita, dar de ce ar face cineva downgrade de la 6 la 5? inteleg partea cu jailbreak, ca se pot face modificari pentru a spori functionalitatea. e de gust si fiecare face ce doreste cu device-ul sau. dar are ceva in plus ios 5?

  5. Asta e tare intr-adevar sa dai ip5 de la ios 6 cat a pornit la ios 5 :)))/////fratilor depuneti cv-uri repede la Apple ca va angajeaza instant !!!!!!!!!!!!!!

  6. @Nerviimei: cum ai reusit sa faci downgrade dela IOS6.1 la IOS5…?
    Spune-mi te rog ce soft ai folosit, ca sa nu mai incerc toate softurile, pierd o gramada de timp si la final nu merg…