Prima Pagina accesorii Linkcase – carcasa care promite sa imbunatateasca puterea semnalului Wi-Fi la iDevice-uri...

Linkcase – carcasa care promite sa imbunatateasca puterea semnalului Wi-Fi la iDevice-uri (Video)

[youtube]http://youtu.be/_7b9td9lozw[/youtube]

  Linkcase este o carcasa ce a fost prezentata recent lumii intregi, iar ea promite sa imbunatateasca puterea semnalului Wi-Fi pentru terminalele iPhone 5. Dezvoltatorii sai sustin ca ea poate imbunatati cu pana la 50% calitatea unei conexiuni Wi-Fi, iar in clipul video de mai sus puteti observa ca acest lucru poate determina o dublare sau chiar triplare a vitezelor de download. Carcasa protejeaza iPhone-ul impotriva loviturilor, insa are o antena EMW(electromagnetic waveguide) interschimbabila atasata care face intreaga “magie”.

Whether you are at home, in a café or at the airport, enhance your WIFI signals simply by sliding out the EMW element on your Linkase.

  Carcasa Linkcase este compatibila doar cu iPhone 5 si promite sa imbunatateasca semnalul Wi-Fi in aproape orice conditii, iar pe piata ar urma sa ajunga in viitorula propiat la pretul de 50$.

  • Rares

    Ma @zaone,ce naiba tot apare casuta aia mica pe mijlocul ecranului la ios? Mereu cand intru pe site apare si se plimba odata cu scrollul,imi zice sa descarc idevice,dar asta apare si la smart banner,poate o scoti si tu fereastra asta mica.

  • gigel

    fix ce-i lipsea iphone-ului. o antena.

  • Hybrid

    Semnalul wireless-ului nu inseamna neaparat boost al vitezei de internet 🙂

  • Nu, dar semnalul slab afecteaza viteza de internet, imbunatatirea lui iti ofera o posibila crestere substantiala a vitezei.