Prima Pagina Apple MacBook Pro Retina Display 13 inch are autonomie mai buna decat laptop-urile...

MacBook Pro Retina Display 13 inch are autonomie mai buna decat laptop-urile ce ruleaza Windows 8

  MacBook Pro Retina Display 13 inch a fost lansat anul trecut de catre Apple si a fost actualizat anul acesta, iar cei de la Which? au dorit sa afle cat de bine se descurca el in fata concurentei, cand vine vorba de autonomia bateriei. Laptop-ul celor de la Apple a fost comparat cu cele mai bune 18 laptop-uri care ruleaza Windows 8, dar si cu Samsung Series 3 Chromebook. Rezultatul? Mac-ul a iesit invingator, obtinand cu autonomie a bateriei care este cu doar 30 de minute mai mare decat cea a celui mai bun laptop cu Windows 8.

  Aceasta autonomie de 6 ore si 28 de minute a fost calculata pentru navigarea pe web, in cazul filmelor ea fiind mai mica, insa cu o ora mai buna decat cea a laptop-ului Acer. Laptop-urile celor de la Apple sunt recunoscute ca avand o autonomie a bateriei foarte buna, acest studiu dovedeste din nou acelasi lucru, insa diferenta de pret dintre MacBook Pro Retina Display 13 inch si Acer Aspire M5-581T Ultra este de peste 500 de euro.

 • Hybrid

  Trebuia sa specifici si lag-ul care il are macbook-ul.Au pus o frumusete de ecran pe o placa integrata care are lag pana si in browsing…e ca si cum ai pune pe o masina de 100.000 de euro motor de 1.4

 • and1

  decat sa iau un laptop macbook overpriced sa stau pe net si sa ma uit la filme mai bine iau unul cu windows 8… tot acelasi lucru il fac cu amandoua

 • Hybrid

  @and1 Doar macbook-ul de 13 inch retina are probleme cu lagul…si nu e vorba ca fac aceelasi lucru(heh un android de 400 de lei face aceelasi lucru ca un S3 nu ?) aluminiu nu se compara cu plasticul ala ieftin(chiar daca iau pus un nume pompos cum e “policarbonat” tot plastic ramane)

 • @Hybrid: Am discutat si despre lag cand a fost cazul.

 • Bogdan

  @Zaone: La ce a condus discutia avuta ? Ca nu are lag ? Personal detin un Retina 13 si nu prea as spune ca sunt multumit de el. E vreo solutie ?

 • Are lag si nu ai ce sa ii faci..

 • Bogdan

  Pot sa accept faptul ca Apple a dat gres si eu am platit pentru un produs beta :))