Prima Pagina Apple Apple intentioneaza sa renunte la Foxconn pentru o parte din productia terminalelor...

Apple intentioneaza sa renunte la Foxconn pentru o parte din productia terminalelor iPhone

  Foxconn este partenerul Apple care produce majoritatea iDevice-urilor concepute de catre compania americana, insa acest lucru s-ar putea schimba radical in viitorul apropiat. Cei de la Apple ar intentiona sa diversifice producatorii terminalelor sale, astfel ca Pegatron ar urma sa primeasca o buna parte din comenzile pentru iPhone-ul ieftin si terminalele iPhone 4/4S. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca iPhone 5 low cost, FDD-LTE, ar urma sa fie produs in proportie de 75% la Pegatron, iar iPhone 4/4S W-CDMA si CDMA ar urma sa fie produse in proportie de 55% la acelasi producator.

  Practic Apple muta productia low cost de la Foxconn la Pegatron, iar aceasta schimbare este cel mai probabil facuta in ideea de a elibera liniile de productie ale Foxconn pentru terminalul iPhone 5S, iPad 5 si iPad Mini. Foxconn are experienta in a produce iDevice-uri, Apple nu are motive sa renunte la chinezi pentru a-si fabrica terminalele importante in alta parte, iar schimbarile nu trebuie sa ingrijoreze pe cineva. Apple incearca acum sa scape doar de Samsung si intampina mari dificultati in a face acest lucru, deci o distantare de Foxconn nu pare a fi in calcul.

  • Claudiu daniel

    Pare rationala ideea ! Cu cat are mai mule fabrici cu atat poate sa ajunga mai repede la public!

  • SebyPT

    Partea proasta e ca nu sunt toate de aceeasi calitate ca pretul din magazine tof mare e dar la romani vin ciurucuri de proasta calitate cu fel si fel de probleme.. Tot ce am luat din romania eu si prietenii mei de la apple au avut fel si fel de probleme cu wifi, semnal, display, 3g etc.. Tot ce am avut din alte tari merge perfect..