Prima Pagina Apple Apple intentioneaza sa implementeze functii noi in FaceTime si iMessage

Apple intentioneaza sa implementeze functii noi in FaceTime si iMessage

  FaceTime si iMessage sunt doua dintre cele mai populare functii ale iDevice-urilor, insa ele sunt destul de simple, functioneaza si cam atat. Pe piata exista o suita intreaga de servicii adiacente, iar aplicatii precum WhatsApp Messenger fac iMessage-ul uitat extrem de rapid. Pentru a isi imbunatati serviciile, cei de la Apple angajeaza acum ingineri priceputi care vor implementa functii noi in cele doua aplicatii pentru iDevice-uri, insa deocamdata nimeni nu stie despre ce ar putea fi vorba, iar Apple nu spune nimic.

Along with excellent skills in object-oriented software design and programming, you are expected to have real-world experience optimizing the size and performance of applications and frameworks. You will be responsible for implementing new features to our existing FaceTime and iMessage applications as well as developing complex applications from top to bottom (user interface design to design and implementation of supporting frameworks.)

  Nu ar fi rau daca Apple ar reusi sa uneasca FaceTime si iMessage intr-o singura aplicatie, cum este iChat-ul din OS X, iar implementarea posibilitatii de a partaja mai multe tipuri de fisiere ar fi oricand binevenita pentru noi. Avand in vedere ca Apple se gandeste sa faca acest lucru, sunt curios ce lucruri noi ati dori voi sa vedeti in cele doua servicii.

 • D. Dragos

  Sincer ce ar trebuii mai mult de atat ? Poate sa fie implementat si pe platforma de android ca sa devina la fel de popular ca whatsapp-ul sau alte chaturi . In schimb nu vad diferente , ba din contra :d pentru ideviceuri imessengerul este la fel ca smsul iar facetimeul face fata skypeului cu succes

 • Mostwnted

  facetime si imessage au dezavantajul ca sunt disponibile doar pe ideviceuri … whatsapp e disponibil pe toate platformele daca nu ma insel si de aia e asa popular 🙂

 • Claudiu daniel

  De-ar fi dupa noi… Cateva ar fi … Incriptarea mai buna cum spuneai unirea celor doua functii Face cu iMassage , o serie de setari destul de simple care sunt f bine venite , si dacq ai imaginatia bogata ….

 • bLu

  Sincer facetime-ul bate la fund (scuze de expresie) cam tot ce inseamna videochat. Merge foarte foarte bine. Calitate atat la imagine cat si la sunet. Se misca foarte ok.