Prima Pagina evasi0n iOS 7 ar putea fi jailbroken de catre p0sixninja cu ajutorul unor...

iOS 7 ar putea fi jailbroken de catre p0sixninja cu ajutorul unor exploit-uri descoperite in ultimele luni

  evasi0n a fost prima si va ramane singura solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6, insa pentru iOS 7 s-ar putea sa avem o solutie de jailbreak mai devreme decat credeam. In afara hackerilor de la Evad3rs care au o solutie de jailbreak functionala si pregatita pentru acea versiune a iOS, hackerul p0sixninja a anuntat ca el a descoperit cateva exploit-uri noi in ultimele luni si ar putea dezvolta singur viitoarea solutie de jailbreak. P0sixninja este unui dintre fostii membri ai Chronic Dev Team, are cunostintele necesare pentru a dezvolta o solutie de jailbreak si ramane de vazut daca se va tine de cuvant.

  Deocamdata hackerul nu a oferit detalii in legatura cu exploit-urile sale si probabil nici nu va oferi, insa de indata ce iOS 7 beta 1 va fi lansat vom afla daca tot ceea ce a pregatit el poate fi utilizat.

 • Vladutanes

  Nu inteleg dc se fac anunturi de genu asta… Ar putea vedea si altii “de mai sus” si astfel ar putea lua masuri?

 • Robert

  Eu cred ca se lasa o portita intentionat pentru jailbreak pentru ca si acesta contribuie la vanzarile iphone mai ales cu noile telefoane rivale.

 • Mihaita

  🙂 poate ca acesta este si scopul ca cei de la Apple sa de-a ce pot mai bun din ei,iar hackerul sa vina cu un exploit si mai bun ptr IOS 7.In urmatoare versiune de 7.X cei de la Apple vor rezolva vulnerabilitatea impotriva exploitului…..si tot asa….

 • Niceman

  Ios 7.0 beta 1 ar trebui sa fie lansat…. Pana in toamna cand se ajunge la beta 3,4

 • Marian

  Asa s-a intamplat si cu ios 6, cand s-a spus din timp ca sunt portite si pana la urma chiar au fost.

 • mihai

  sa inteleg ca pana la IOS7 nu mai avem jailbreak la 6.1.3 foarte tare 🙂 WTF

 • vali

  nu inteleg de unde au aceste exploituri din moment ce ios7 nu a fost lansat nici macar in varianta beta.
  personal cred ca acesti baieti au o colaborare mai underground asa cu cei de la Apple.
  chiar sunt curios, voi parere aveti?

 • carlos

  colegu de mai sus da pe cine ai auzit tu vorbind de jb la 6.1.3? este unu dar e tethered atat unthered nu va fi pan la ios 7 asta e sigur si din ce stiu subiectul e inchis de jb unthered mai sus de 6.1.2

 • Eu-Bibi

  Aunt vulnerabilitati gasite in ios 6.1.3 … Apple mu are de unde sa stie ce vulnerabilitate a fost gasita pentru a remedia insa nici siguri nu poti fi ca va ramane acea vulnerabilitate si in ios 7, tocmai deacea mai exact vom sti in momentul lansari primului beta!

 • mihai

  exact vali aceasi intebare mi am pus o si eu ,cu mama ei de treaba astia au solutie de jaikbreak la urmatorul update la cel mai nou dar nu sunt in stare sa il rezolve pe asta actual ,WTF pare ca ceva e la mijloc sau doar au control din interiorul companiei 🙂

 • Pingback: iOS 6.1.3 nu va fi jailbroken, pos0xninja ar putea lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 7 sau iOS 7.1 | iDevice.ro()

 • iancu

  Baietii aceia spun ca au deja exploit-uri pentru iOS 7 deoarece au gasit aceste exploit-uri in iOS 6 si ,in cazul in care nu sunt rezolvate de catre Apple in iOS 7,aceste exploit-uri vor fi folosite in urmatorul soft lansat